Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Birao ugledni magazin

Kramarić u idealnoj momčadi Bundeslige: Hoffenheim odbio astronomsku ponudu

Veliko priznanje dobio je hrvatski napadač njemačkog Hoffenheima.

Galerija Andrej Kramarić (Foto: AFP) Andrej Kramarić slavio pogodak (Foto: AFP) Andrej Kramarić u akciji (Foto: AFP) Adam Szalai i Andrej Kramarić (Foto: AFP)

Andrej Kramarić odigrao je sjajnu sezonu u dresu njemačkog Hoffenheima: u Bundesligi je hrvatski napadač ove sezone postigao 13 golova i pobijedio osam asistencija.

Njegove sjajne igre nagradio je ugledni sportski magazin Kicker, koji je Kramarića uvrstio u svoju idealnu momčad Bundeslige.  Kramarić je bio najbolji kad je bilo najpotrebnije: u zadnjoj utakmici sezone je golom i asistencijom srušio Borussiju Dortmund u borbi za Ligu prvaka.

Općenito, u proljetnom je dijelu sezone podigao formu, što je odlična vijest i za izbornika Zlatka Dalića uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Hoffenheim odbio 30 milijuna eura za Kramarića

Osim što ga je uvrstio u idealnu momčad, Kicker je objavio i da je Hoffenheim odbio astronomsku ponudu za Kramarića u visini čak 30 milijuna eura.

''Na zimu smo imali smo konkretnu ponudu iz Italije od 30 milijuna eura, ali prodaja nije bila opcija'', rekao je Kickeru sportski direktor Hoffenheima Alexander Rosen.

Kicker Kramarića naziva ''jednim od najopasnijih napadača Bundeslige'' te dodaje da bi trebao predvoditi njihov napad i u prvom povijesnom nastupu u Ligi prvaka. No odigra li dobro Svjetsko prvenstvo, nije nemoguće i da na Hoffenheimovu adresu sleti ponuda koja se ne može odbiti. Priznaje to i sportski direktor Rossen...

''Što ako dođe ponuda od 50 milijuna eura? Ne znam, možda postoje neke granice nakon kojih se stvari ne mogu zaustaviti'', zaključio je Rossen.

Kickerova idealna momčad Bundeslige:

Casteels (Wolfsburg), Boateng (Bayern), Naldo (Schalke), Hummels (Bayern), Bender (Leverkusen), Schulz (Hoffenheim), Aranguiz (Leverkusen), Rodriguez (Bayern), Kramarić (Hoffenheim), Lewandowski (Bayern), Gnabry (Hoffenheim)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX