Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjajan osjećaj

Kramarić se oglasio nakon povijesnog dosega: Ovo nikome nije uspjelo

Hoffenheim je razbio s 4:0 Borussiju u Dortmundu, a sva četiri pogotka postigao je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kramarić je sva četiri pogotka postigao na drugačiji način, a najljepši je bio prvi, kad je u 8. minuti na povratnu loptu sa 20-ak metara pogodio ljevi kut pokraj nemoćnog vratara Buerkija.

gol expired Celta u finišu šokirala Barcelonu: Rakitić napravio veliku pogrešku, Realu otvoren put do naslova prvaka divider

Kramarić je prvi nogometaš Hoffenheima koji je u jednoj bundesligaškoj utakmici postigao četiri gola, a uz to je prvi nogometaš koji je uspio zabiti Borussiji četiri gola na njezinom terenu u prvenstvenim utakmicama.

gol expired Briljantna partija hrvatskog reprezentativca u Dortmundu: Kramarić postigao četiri gola! divider

Hrvatski napadač oglasio se nakon utakmice:

"To je super osjećaj, postigao sam četiri gola i osigurali smo šesto mjesto koje vodi u Europsku ligu. Teško je pronaći riječi, ovako nešto ne događa se često u karijeri. Hvala mojim suigračima. Nisam znao da sam prvi igrač Hoffenheima koji je zabio četiri gola u jednoj ligaškoj utakmici. Nevjerojatan je osjećaj ispisati stranice povijesti. Ovo nije bila nimalo lagana sezona zbog brojnih ozljeda. Zbog toga je osjećaj još ljepši", izjavio je Kramarić. 

Varaždin je hit nastavka sezone, a posebno njegov novi napadač

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider