Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"savršena utakmica"

Kramarić oduševljen nakon rušenja Bayerna: "Ne pobjeđuje se često najbolja momčad svijeta"

Andrej Kramarić bio je oduševljen nakon pobjede i zabijena dva gola europskom prvaku Bayernu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski napadač Andrej Kramarić još je jednom bio jedan od glavnih igrača Hoffenheima, no ovoga puta protiv prvaka Europe Bayerna. On je zabio treći i četvrti pogodak svoje momčadi u gaženju bavarskog diva.

Krama je u 77. minuti zabio lijepi pogodak za 3:1, a u sudačkoj nadoknadi realizirao kazneni udarac za konačnih 4:1. Bili su to njegovi četvrti i peti gol u ovoj sezoni u svega tri odigrana kola. 

Oduševljenje nakon rušenja Bayerna hrvatski napadač nije skrivao. 

gol expired Sramotna i degutantna objava klupskog sponzora Granade nakon primljene šestice od Atletica divider

"Bila je ovo savršena utakmica. Ne pobjeđuje se često najbolja momčad na svijetu. Kod Bayerna se osjetio umor. Trener je odlično sve posložio i bili smo u potpunosti fokusirani na utakmicu. Pokazali smo da se možemo natjecati s najboljima na svijetu", rekao je Kramarić nakon utakmice.

I ne samo to - Kramarić nastavlja puniti suparničke mreže, u prve tri utakmice u novoj sezoni, u Bundesligi i Kupu, zabio je čak sedam golova. Dva je zabio Bayernu, tri Kölnu, a dva Chemnitzeru u Kupu. Njegovu sjajnom učinku možemo dodati i četiri gola Borussiji Dortmund u posljednjem kolu prošle sezone te jedan Union Berlinu u kolu prije toga, čime dolazimo do brojke od čak 12 golova u posljednjih pet službenih susreta.

Hoffenheim je ovom pobjedom preuzeo vrh ljestvice sa šest bodova, koliko ima i Augsburg, koji je u subotu srušio Borussiju Dortmund, dok je Bayern ostao na tri boda.

gol expired Uragansko poluvrijeme Barce na Koemanovoj premijeri: Za 45 minuta "samljeli" Villarreal divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider