Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prati ga i Bayern

Bomba iz Njemačke: Ultimatum za Aubameyanga, Kramarić ide u Borussiju?

Andrej Kramarić nalazi se na radaru najjačih njemačkih klubova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pierre-Emerick Aubameyang na odlasku je iz Borussije Dortmund. Činilo se da je transfer u PSG gotova stvar, ali pojavile su se komplikacije i sudbina gabonskog napadača je trenutno vrlo neizvjesna. Aubameyang važe brojne ponude: nakon PSG-a, u priču se uključio i Liverpool koji je spreman iskrcati 70 milijuna eura.

Međutim, u Borussiji žele znati što prije mogu li sljedeće sezone računati na svog prvog napadača. Čelnici Borussije odlučili su stoga postaviti ultimatum: Aubameyang do 26. srpnja, kada klub ide na pripreme za novu sezonu, mora odlučiti hoće li otići ili ostati, a nakon tog datuma klub će mu zatvoriti vrata i od odlaska neće biti ništa.

Ako odluči otići, klub je spreman potrošiti između 20 i 30 milijuna eura za njegovu zamjenu, a jedan od glavnih kandidata je, prema pisanju njemačkog Bilda, Andrej Kramarić. Hrvatski napadač imao je odličnu sezonu u Hoffenheimu, hit momčadi Bundeslige koja je osvojila četvrto mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Nakon izgubljene godine u Leicesteru Kramarić je stigao u Hoffenheim gdje je oživio karijeru i postao jedan od najboljih bundesligaških napadača. U prošloj sezoni ubilježio je 15 golova i osam asistencija, a zajedno s mladim trenerom Julianom Nagelsmannom jedan je od ključnih ljudi u usponu ovog malog kluba.

Osim Borussije, Kramarić je sjajnim igrama privukao interes Bayern koji bi mogao krenuti po hrvatskog napadača ako ostane bez Roberta Lewandowskog.

Osim Kramarića, na radaru Borussije su Lucas Alario, 24-godišnji napadač River Platea i Sandro Ramirez, 21-godišnji član Malage i mladi španjolski reprezentativac.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider