Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
šteta zbog drugog gola

Kramarić i Lovren optimistični nakon poraza od Brazila: ''S ovakvom igrom možemo svašta napraviti''

Hrvatska reprezentacija poražena je od Brazila u prijateljskom susretu u Liverpoolu.

Galerija Hrvatska protiv Brazila na Anfieldu (Foto: AFP) Šime Vrsaljko (Foto: AFP) Neymar (Foto: AFP) +3 Neymar protiv Hrvatske (Foto: AFP)

Prva pripremna utakmica uoči skorašnjeg Svjetskog prvenstva u Rusiji rezultatski nije prošla uspješno. Na kultnom stadionu Anfield u Liverpoolu Hrvatska je poražena od Brazila s 2:0 pogocima Neymara i Roberta Firmina.

Andrej Kramarić odigrao je svih 90 minuta u samom vrhu napada jer je Mario Mandžukić zbog lakše ozljede ostao na klupi.

''Top igrači, super poluvrijeme s naše strane smo odigrali, možda smo to mogli i oploditi s nekim golom. Moram reći i da nam nije bio potreban ovaj zadnji pogodak, to bi ljepše izgledalo. Vidjeli smo sad da možemo, siguran sam da će drugačije biti na Svjetskom prvenstvu. S ovakvom igrom možemo svašta napraviti'', optimistično je za HRT prokomentirao utakmicu napadač Hoffenheima.

''Izgledali smo jako dobro prvenstveno defenzivno u prvom dijelu i onda smo iz toga stvarali neke šanse. Šteta što ih nismo realizirali…'', zaključio je hrvatski napadač.

Dejan Lovren umalo je zabio pogodak na svom Anfieldu, no lopta je otišla tik uz vratnicu.

"Ovo je bilo nešto specijalno za mene, lijep je bio doček sa svih strana. Nažalost, nije rezultat onakav kakvog smo očekivali, ali ovo je bio jedan jako dobar test. Imali smo neke prilike i parirali Brazilcima, a kasnije to više nije isto kad napraviš pet-šest izmjena.''

''Prvo poluvrijeme je bilo lijepo odigrano, fino smo se branili i oni nisu imali baš nekog prostora za prolaziti. U drugom se malo sve to promijenilo. Zapravo je možda najbitnije da se nitko nije ozlijedio. Radit ćemo naporno, uhvatiti pravu formu i pokazati da to možemo odraditi kako treba'', poručio je branič Liverpoola.

Jeste li zadovoljni igrom Hrvatske protiv Brazila?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider