Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
impresivna imena

Kovač naciljao pojačanja: Želi nesretnu zvijezdu, Srbina koji je "propao" u Realu nagovorio da dođe

Kovač ne gubi vrijeme, već ima listu željenih pojačanja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Niko Kovač u potrazi je za pojačanjima nakon što je preuzeo momčad Monaca. Bivši hrvatski izbornik preferira čvrstu i discipliniranu igru, pa je naciljao igrače koji mu mogu pomoći u ostvarenju takve vizije.

S obzirom na bogato igračko i trenersko bundesligaško iskustvo, na meti su mahom igrači iz te lige.

Na Kovačevu radaru tako se nalaze Hoffenheimov stoper i zadnji vezni Kevin Vögt i Marius Wolf, desni bočni igrač kojeg poznaje iz Eintracht Frankfurta. Međutim, pravi kapitalci trebali bi stići u ofenzivi.

gol expired Espanyol traži od La Lige da poništi njegovo ispadanje u drugu ligu divider

U Monacu bi dom mogao pronaći Mario Götze, piše France Football. Nesuđenoj velikoj zvijezdi njemačkog nogometa karijeru je usporila bolest, pa je trenutačno slobodan igrač s 28 godina nakon što mu Borussia Dortmund nije produžila ugovor.

Za strijelca pobjedničkog gola u finalu SP-a 2014. postoji interes i iz klubova koji će igrati Ligu prvaka, ali Kovačev je adut što će kod njega biti kudikamo manji pritisak i moći će u miru pokušati oživjeti svoju karijeru. Pored toga, Kovač je više puta pokazao da zna oživjeti karijeru i vratiti igrača na pravi put.

gol expired Napoli u problemima: Ponajbolji igrač upitan za okršaj protiv Barcelone divider

Odličan je primjer Luka Jović, srpski napadač kojeg je Kovač u Eintrachtu pretvorio u hit-napadača i veliko pojačanje Real Madrida. Međutim, tamo se nije baš snašao – za 60 milijuna uloženih eura zabio je svega dva gola u sezoni.

France Football piše da je Kovač već nagovorio Jovića da mu se pridruži i pokuša pronaći izgubljenu formu. Ostaje vidjeti što će reći Real Madrid i kakvi su njihovi planovi za Jovića.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider