Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nova odbijenica

Propao i plan B: Klub pristao, ali Lovrenova alternativa rekla "ne" Dinamu

Kostas Laifis odbio je Dinamo

Kostas Laifis (Foto: Afp)

Hrvatski prvak Dinamo i Sergej Jakirović dobivaju odbijenicu za odbijenicom ove zime, a posljednji „ne“ u nizu uručio mu je ciparski branič Kostas Laifis. Iz Belgije stižu kontradiktorne vijesti, ali obje imaju isti epilog, a to je da se Cipranin neće pojaviti u Dinamu.

On je zamišljen kao B plan u slučaju da propadne povratak Dejana Lovrena, a sad kad je plan A propao zbog njegovih previsokih primanja, okrenuli su se rezervnoj varijanti, no ništa ni od nje.

Dejan Lovren i Luka Modrić Lovrenov povratak u Dinamo ovisio o jednoj stvari: Teško su se Modri mogli uskladiti s Lyonom divider

Pojedini izvori tvrde kako su se Standard Liege i Dinamo sve dogovorili, međutim Lafis je navodno zahvalio Jakiroviću. Drugi izvori pak pišu kako je:

"Laifis zahvalio Dinamu na ponudi prije nego što su Dinamo i Standard uopće sjeli za stol", navodi Het Nieuwsblad.

Manuel Pellegrini Pellegrini probranim riječima o Modrima: ''Dinamo obično igra Ligu prvaka, naviknuti su na pobjeđivanje'' divider

Riječ je o ljevaku koji je u Standardu od 2016. godine i prikupio je 272 nastupa otkako je stigao za 2 milijuna eura iz Olympiacosa. Uz to ima i veliko internacionalno iskustvo u reprezentaciji Cipra za koju je odigrao 56 utakmica.

Ugovor s Belgijancima istječe mu na koncu sezone i Modri su trebali isplatiti simboličnu odštetu kako bi ga doveli odmah, međutim on nije želio preseliti u Lijepu našu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider