Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mrlja na savršenu noć

Navijači Reala htjeli odati počast Benzemi pa se osramotili: "Što je ovo? Više liči na Nacha"

Navijači Real Madrida slave jutros veliku pobjedu protiv Manchester Cityja, ali sinoć su se pošteno osramotili uoči starta polufinala Lige prvaka.

Karim Benzema (Foto: Afp)

Nogometaši Real Madrida sinoć su se u dramatičnoj završnici provukli u finale Lige prvaka i danas dobivaju tisuće i tisuće hvalospjeva na račun svojeg uspjeha, no nije bilo sve baš tako savršeno u "savršenoj večeri Kraljevskoga kluba".

Benzema i Modrić VIDEO Ovo nije prikazano na TV-u: Trener Modrić daje upute, Ancelottija "glume" Marcelo i Benzema divider

Internet se jutros uglavnom sprdao s Pepom Guardiolom, Jackom Grealishom i društvom, ali trolovi su se uspjeli dohvatiti i Real Madrida te su pronašli jednu mrlju na njihovu velikom trenutku.

Više nalikuje na Nacha nego na Benzemu

Riječ je o ilustraciji koju su Realovi navijači razvili u čast Karimu Benzemi uoči početka susreta. Ove sezone bio je doista sjajan u Ligi prvaka, praktički ih je sam dovukao do zadnje utakmice zabivši 15 golova, jedan važniji od drugog, ali zahvala koju su mu navijači Kraljevskoga kluba pripremili ispala je potpuni fijasko.

Pep Guardiola i igrači Manchester Cityja I zato je Real Real, a Guardiola se ne može vaditi na sreću: Kad potrošiš milijarde, a uvodiš "penzionere" - svi skoče na kladomat divider

Društvene mreže sprdaju se s njihovom ilustracijom na tribinama jer je crtež Karima Benzeme u najmanju ruku ispao loše. Neutralni navijači ismijavaju umjetnika koji je iscrtao francuskog napadača jer, tvrde, čovjek na zastavi više liči na Nacha.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider