Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
legendarno

VIDEO Ovo nije prikazano na TV-u: Trener Modrić daje upute, Ancelottija "glume" Marcelo i Benzema

Luka Modrić je i nakon izlaska momčadski sudjelovao u utakmici i pomogao suigračima.

Benzema i Modrić (Foto: Twitter/Screenshot)

Jednostavno se riječima ne može opisati što je Real Madrid napravio Manchester Cityju u polufinalu Lige prvaka. Španjolski velikan je nakon produžetaka prošao u veliko finale.

U obje utakmice Carlo Ancelotti je vjerovao svojem jakom veznom redu. U prvih 11 je poslao Modrića, Kroosa i Casemira.

Studio CBS-a VIDEO CBS zbog Modrića došao u Zadar, prilog su gledali milijuni: ''Ubili su mu djeda'' divider

Prije kraja druge utakmice odlučio je u potpunosti osvježiti vezni red i poslao svu trojicu na klupu, a u igru su ušli mlađi poput Camavinge i Rodryga, a iskusni Modrić, Kroos i Casemiro nisu sjeli na klupu, već su pomagali Ancelottiju.

Luka Modrić protiv Messija i De Bruynea VIDEO De Bruyne i Messi su pokušali ovo, ali onda im se dogodio Luka Modrić! divider

Spomenutom trojcu se pridružio i Brazilac Marcelo, kao i Benzema, a u zadnjim minutama svi su bili na iglama, jedva su čekali kraj utakmice. Za to vrijeme su davali upute suigračima, koji su izveli pravo malo čudo i zasluženo pobijedili.

Snimku koja nije prikazana u prijenosu uživo pogledajte OVDJE.

"Ancelotti je pitao nas starije igrače koga bismo trebali mijenjati u produžecima. To samo pokazuje najbolje kakav je trener i zašto toliko dobro vodi momčad. Trener je promijenio sustav u odnosu na prvu utakmicu. Igrali smo s dva zadnja vezna kako bismo smanjili prostor u sredini i uspjelo je'', rekao je Kroos nakon utakmice.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider