Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakav genije

VIDEO De Bruyne i Messi su pokušali ovo, ali onda im se dogodio Luka Modrić!

Luka Modrić je ponovno oduševio. Izdominirao je i De Bruynea u duelu nakon Messija ove sezone.

Luka Modrić protiv Messija i De Bruynea (Foto: Afp)

U finalu nogometne Lige prvaka 28. svibnja na stadionu Stade de France igrat će Real Madrid i Liverpool.

Liverpool je u utorak preskočio Villarreal, a danas mu se pridružio i Real Madrid, koji je na Santiago Bernabeuu nakon produžetaka s 3:1 pobijedio Manchester City nadoknadivši poraz 4:3 iz prve utakmice.

Peti naslov Lige prvaka lovi Luka Modrić. Hrvatski kapetan u 37. godini igra izvrsno, poput mladića. Hrvatski kapetan je čudesno fizički pripremljen i može bez problema izdržati i najveće fizičke napore.

Luka Modrić I Antonio Pintus Pojavila se snimka iz svlačionice: Modrić zahvaljuje na Pintusovoj metodi, znate li što je to? divider

Prije dvoboja španjolski i engleski mediji su najavljivali sudar De Bruynea i Modrića. Iako je De Bruyne šest godina mlađi, nije uspio izdominirati Modrića, naprotiv, Modrić ga je strpao u džep.

Duel De Bruynea i Modrića pogledajte OVDJE.

To dokazuje i snimka s tribine koja se možda nije tako lijepo vidjela na televiziji. De Bruyne je pokušao probiti po boku i pretrčati Modrića, no hrvatski veznjak je upalio motore i ostavio iza sebe veznjaka Cityja, kojeg neki uspoređuju s Modrićem, ali to više i nema nekog smisla.

Pokušao i Messi, ali…

Real Madrid je u osmini finala Lige prvaka izbacio bogati PSG, a poslije te utakmice jedna situacija je bila hit na društvenim mrežama. Lionel Messi je povukao jednu kontru, ali pojavio se Modrić i uništio ga u duelu.

Luka Modrić Luka Modrić je odmah nakon utakmice uzeo mobitel i oduševio navijače divider

Nevjerojatna slučajnost je da su se oba velika duela dogodila na Bernabeuu, no zna se tko je šef na kultnom stadionu.

Modrića protiv Messija pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider