Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
ostavio momčad bez medalje

Evo još jednog "majstora" za izvođenje penala: Vrhunski se osramotio u pokušaju da bude atraktivan

Igrač Palmeirasa pošteno se osramotio pri izvođenju jedanaesterca u utakmici za 3. mjesto na FIFA Svjetskom klupskom prvenstvu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu za 3. mjesto na FIFA-inom Svjetskom klupskom prvenstvu vidjeli smo iznenađenje i pobjedu egipatskog Al Ahlyja protiv brazilskog Palmeirasa. Iako se očekivala lagana pobjeda brazilskog predstavnika, susret je završio bez pogodaka, a onda su Egipćani u raspucavanju penala bili uspješniji.

Jedan od trojice igrača koji su promašili jedanaesterac bio je Roni, igrač koji je pokušao biti atraktivan, a ispao je predmet sprdnje.

gol expired Barcelona steže remen: Bizaran način štednje, ovi dugovi pokazuju koliko su loše kupovali divider

On je u svom zaletu prema lopti iskombinirao nekoliko igrača i njihove rutine. Dalekometni zalet uzeo je od Davida Luiza, usporavanje prije udarca od Paula Pogbe te poskok od Jorginha ili Brune Fernandesa. Rezultat svega toga - katastrofa.

Njegov udarac lagano je ukrotio El Shenawy, koji se samo lagano spustio na svoju lijevu stranu. Na njegovu sreću, još su dvojica njegovih suigrača promašila udarac s 11 metara, pa ga se ne može direktno okriviti za poraz.

No trener će mu sigurno očitati bukvicu zbog načina na koji je pokušao izvesti kazneni udarac.

Ronijev promašaj pogledajte OVDJE

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider