Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napeta situacija

Drama u Frankfurtu: Najveća zvijezda stupila u štrajk, Nijemci traže 100 milijuna eura

Napadač Eintrachta Randal Kolo Muani želi prijeći u PSG i stupio je u štrajk jer ga njemački klub ne pušta ispod 100 milijuna eura.

Randal Kolo Muani i Daichi Kamada pred navijačima Eintrachta (Foto: Afp)

Nastavlja se drama u Frankfurtu. Čini se da će Randal Kolo Muani (24) do kraja forsirati transfer u PSG.

Dante Stipica Šokantna objava hrvatskog vratara: "Umalo sam ostao paraliziran. Bog me spasio" divider

Nakon što su pregovori Parižana s Eintrachtom zahladili, ponajviše zbog potraživanja njemačkog kluba koji ne odustaje od 100 milijuna eura, francuski reprezentativac nije se pojavio na današnjem treningu Orlova, čime je poslao jasno poruku.

Francuski napadač jučer je poslijepodne izdao kratku i jezgrovitu izjavu za Sky Germany, u kojoj je potvrdio da je čelnicima Eintrachta već prenio svoju želju da prijeđe u PSG.

Kolo Muani stupio u štrajk i želi prijeći u PSG

Suočen s odbijanjem Orlova da ga puste za manje od 100 milijuna eura, napadačeva posljednja mjera bila je štrajk s ciljem da klubovi postignu dogovor i formaliziraju transfer.

Eintracht mu nije dao dopuštenje za emitiranje izjave na Skyu i jasno je da nije dobro prihvaćena u klubu. Francuski napadač kongoanskog podrijetla već je dogovorio osobne uvjete i želi što prije u Pariz, pa je isforsirao situaciju.

Ansu Fati i Lionel Messi Bio je novi Messi, a sada je na pragu odlaska iz Barcelone: Chelsea prva opcija divider

Tvrdi da je u potpunosti poštovao ugovor s Eintrahctom igrajući sve utakmice u kolovozu i ne razumije da je njegov transfer u PSG blokiran samo dva dana prije završetka ljetnog prijelaznog roka.

Pregovori između Eintrachta i PSG-a dospjeli su slijepu ulicu nakon što su Orlovi odbili treću ponudu koja je iznosila 70 milijuna eura.
Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi potom je predložio da u transferni paket uđe Hugo Ekitike kao adut za pregovaranje, ali mladi napadač nije dao zeleno svjetlo za realizaciju operacije.

Eintracht traži 100 milijuna eura

Jasno je da Parižanima ide na ruku što je Kolo Muani stupio u štrajk i tako povećao pritisak na Eintracht. Nijemci su se postavili tvrdo i teško je predvidjeti hoće li popustiti u sljedeća dva dana. Francuzi očito računaju da će ipak popustiti u završnici transfernog roka.

Nadaju se da će shvatiti kako im se ne isplati blokirati transfer i nasilu držati nezadovoljnog igrača. Teško da će Kolo Muani u takvom stanju držati visoku formu, ako uopće bude želio igrati za Eintracht. Ugovor s Orlovima istječe mu u ljeto 2027., no teško da će ga odraditi do kraja.

Kolo Muani procijenjen je na Transfermarktu na 80 milijuna eura, a u Eintracht je stigao iz Nantesa prošlog ljeta, i to besplatno. Prošle sezone postigao je 15 golova u Bundesligi i dva u Ligi prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider