Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teški trenuci

Koeman jedva pobjegao s Camp Noua nakon poraza u El Clasicu: Navijači ga okružili i zasuli psovkama

Barcelona je opet izgubila u El Clasicu, to joj je treći poraz u posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U jednom od najvećih nogometnih derbija na svijetu Real Madrid je na Camp Nou pred 86.422 gledatelja pobijedio Barcelonu sa 2-1 preuzevši vrh ljestvice španjolskog prvenstva.

Nakon što je lani slavio sa 3-1, "Kraljevski klub" je tek treći put povijesti spojio dvije ligaške pobjede u Barcinom dvorištu nakon što mu je to uspjelo davne 1929. i 1930. godine, te 1963. i 1965. Golove za Real zabili su David Alaba (32), Lucas Vazquez (90+4), dok je za Barcu zabio Sergio Aguero (90+7).

gol expired Da je Mamić u Zagrebu, Krznar bi već letio: Navijači nezadovoljni, ali tko je pravo rješenje za klupu Dinama? divider

Zanimljiv je i podatak kako je Ronald Koeman postao tek drugi trener u povijesti koji je izgubio prva tri "El Clasica". Prije njega to je uspjelo i Patricku O'Connellu između 1935. i 1940. godine, također na klupi Barcelone.

Nizozemski stručnjak prolazi teške dane u Barceloni. Barcelona dugo nije bila u ovakvoj krizi, a navijači su iznimno nezadovoljni. To su Koemanu jasno pokazali kada je napuštao stadion. Nakratko su mu zapriječili put i počastili ga arsenalom uvreda. Nizozemac se jedva probio kroz gužvu, stisnuo je gas i odjurio s mjesta nelagode.

gol expired Real Madrid srušio Barcelonu na Camp Nouu: Drama u završnici, dva gola u sudačkoj nadoknadi divider

Čeka se potez predsjednika Joana Laporte. Koeman bi jamačno već dobio otkaz da nema pravo na golemu odštetu, spominje se čak 12 milijuna eura. Barcelona je u velikoj financijskoj krizi, najblaže rečeno, a Koeman se ne želi odreći prava na otpremninu, tako da je to pat pozicija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider