Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Družba je družba, a...

Kod Xavija nema labavo: Zvijezdi Barcelone i bivšem suigraču otkazao dogovoreno gostovanje na televiziji

Gerard Pique trebao je gostovati na jednoj tamošnjoj televiziji sljedeći tjedan, ali morao je otkazati… Naredio šef!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni Xavi Hernandez vratio se u Barcelonu poslije šest godina i odmah se postavio kao neupitan autoritet u klubu, iako je s pojedinim igračima nekoć dijelio svlačionicu kao suigrač. Španjolski mediji odmah po njegovu dolasku objavili su kako planira uvesti vojnički režim u svlačionicu i nisu se šalili. To je na svojoj koži odmah osjetio njegov nekadašnji suigrač Gerard Pique.

"Moram uvesti reda jer kad god ga je bilo, Barcelona je imala odlične rezultate“, rekao je po dolasku Xavi i doista jest.

gol expired Počela nova era katalonskog giganta: Xavijev prvi trening nisu "preživjela" šestorica igrača divider

Naime, španjolski novinari potvrdili su kako je dogovoreni intervju s Piqueom, koji je trebao biti emitiran sljedeći tjedan – otkazan!

Novi šef Barcelone kao jedan od potencijalnih problema u svojoj trenerskoj eri prepoznao je vlastiti odnos s pojedinim igračima s kojima je nekoć dijelio svlačionicu, između ostalih i s Piqueom, koji se u posljednje vrijeme sve češće pojavljuje u javnosti i razgovara o temama koje nisu vezane uz nogomet.

gol expired Xavi u Barcelonu vraća pravila koja su obilježila njegovu eru, izjave mu uspoređuju s onima Guardiole i Cruyffa divider

Pa je odlučio odmah lupiti šakom u stol i isključiti mogućnost da se igrači s određenim statusom u klubu, poput onog kakav ima iskusni branič, bave s bilo čim što nije vezano uz Barcelonu u bliskoj budućnosti.

Time želi promijeniti navike koje su Barcini igrači stekli u posljednjih nekoliko godina, potvrditi svoj autoritet na starom prijatelju i svima koji misle da će lako s njim zbog njihovog nekadašnjeg odnosa dati do znanja da je „družba – družba, a služba služba…“

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider