Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svijet madridskog glamura

Klub koji privlači zvijezde: Ronaldo otkrio zašto bi se Neymar dobro uklopio u Real

Ronaldo smatra da bi se njegov sunarodnjak dobro uklopio u viziju Real Madrida.

Galerija Ronaldo u dresu Reala (Foto: AFP) Ronaldo i Ronaldinho (Foto: AFP) Neymar (Foto: AFP) +2 Neymar (Foto: AFP)

Iako već sedam godina ne igra nogomet, Ronaldo Luis Nazario de Lima, kolokvijalno poznat i kao ''pravi Ronaldo'', i dalje privlači veliku pozornost gdje god se pojavi.

Iznimka nije bila ni nedjeljna dodjela godišnjih nagrada za najbolje pojedince francuskog prvenstva. Novinari brazilskog UOL Esportea uhvatili su Ronalda kako bi uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji popričali o aktualnim nogometnim temama.

Jedna od tema bila je i mogući prelazak brazilske superzvijezde Neymara u Real. Ronaldo je trenutno ambasador Reala, za koji je igrao od 2002. do 2007. godine; smatra da bi se njegov sunarodnjak dobro uklopio u Real i sve što madridski klub predstavlja - a kroz povijest je taj klub često u sastavu imao najveće nogometne zvijezde.

''Ne odlučujem o ničemu u Realu. Pratim temu u medijima, ali još ništa nije potvrđeno i ne znam što će se dogoditi. No Real je kroz povijest često dovodio velika pojačanja. Ako se potvrde ove vijesti, Neymar bi se uklopio u taj Realov profil'', rekao je Ronaldo.

Ronaldo je komentirao i izostanak Danija Alvesa koji će propustiti Mundijal zbog ozljede.

''Bit će to veliki nedostatak. Osim kvalitete, nedostajat će i Alvesove karakteristike vođe. Nedostajat će nam i to je činjenica. Izbornik Tite će morati riješiti taj problem, ali imamo dobre alternative.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider