Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
briljantni jürgen

Kloppa preplavile emocije: U suzama napustio intervju, oduševio skromnošću nakon velikog trijumfa

Njemački strateg bio je emotivan nakon dugoočekivanog naslova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jürgen Klopp preuzeo je Liverpool 2015., zamolio navijače za malo vremena i strpljenja i obećao da će se na Anfieldu uskoro ponovno slaviti trofeji.

Svoje je obećanje ispunio. Liverpool je pod njegovim vodstvom postao prvak Europe i, mnogim navijačima još važnije, prvak Engleske. Nakon pobjede Chelseaja protiv Manchester Cityja Redsi su matematički osigurali naslov nakon 30 godina čekanja.

Klopp nakon te utakmice nije mogao suspregnuti emocije. U suzama je dao izjavu za Sky Sport, a u svom stilu ostao je skroman i dio zasluga pripisao drugima, uključujući i Kennyja Dalglisha, legendarnog igrača i menadžera Liverpoola, koji je također bio dio videointervjua.

gol expired Pljušte reakcije na Liverpool: Zanimljivim objavama oglasio se i Lovren koji se upisao u povijest divider

"Nemam riječi, ovo je više nego što sam ikad očekivao. Postati prvak s ovim klubom apsolutno je nevjerojatno. Ovo je za tebe, Kenny, ne moraš čekati još 30 godina. Ovo je za Stevieja (Gerrarda) koji je dugo čekao. Ovo ste vi gradili, klub se gradio na Steviejevim nogama. Lako je meni motivirati momčad zbog sjajne povijesti, dečki vam se dive", rekao je.

"Ovo je veliko ostvarenje mojih igrača, to što su napravili posljednje dvije-tri godine je nevjerojatno. Užitak ih je trenirati", dodao je i otkrio osjeća li olakšanje nakon potvrde naslova.

"Iskreno, nisam ja čekao 30 godina, ovdje sam četiri i pol godine. Ali ipak je olakšanje nakon tri mjeseca, nismo znali hoće li se nastaviti i u kakvom stanju ćemo se vratiti. Sve su utakmice teške u Premierligi, ali nakon utakmice dan ranije stekao sam osjećaj da će sve biti u redu", rekao je i za kraj poslao poruku navijačima.

"Ovo je za sve vas, nevjerojatno je. Nadam se da ćete ostati doma, slavite ispred kuće. Užitak je to napraviti za vas", rekao je i uskoro napustio studio u suzama.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX