Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"E, sad sam ljutit..."

Klopp u elementu poslije pobjede: Simeone se odbio rukovati, on poludio na jedno novinarsko pitanje

Utakmica Atletico Madrid – Liverpool bila je uzbudljiva i nakon posljednjeg sučevog zvižduka. U glavnoj ulozi: Jürgen Klopp.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veliku pobjedu ostvario je Liverpool u trećem kolu Lige prvaka. Redsi su u gostima svladali Atletico Madrid i napravili golemi korak prema osvajanju prvog mjesta u skupini B.

Pobjednik svake od osam skupina u osmini finala ima, uvjetno rečeno, lakši ždrijeb, jer će se sastati s nekim od drugoplasiranih sastava i k tome uzvrat igrati kod kuće.

Liverpool je sinoćnjim trijumfom stvorio velikih pet bodova prednosti pred Atleticom čiji je trener Diego Simeone itekako svjestan koliko je (bilo) važno biti broj jedan. Ljutit zbog raspleta dvoboja u kojem se njegova momčad vratila iz rezultatskog zaostatka od dva pogotka, Simeone je po završetku utakmice odmah odjurio u svlačionicu.

Prema njemu je, želeći se rukovati, hodao trener Liverpoola Jürgen Klopp, ali Argentinac nije previše mario za uobičajeni sportski pozdrav. Otišao je s terena, a taj trenutak nije mogao ostati nezabilježen.

Klopp se čudio, međutim u izjavama poslije utakmice naglasio je kako Simeoneu ništa ne zamjera.

"Želio sam se rukovati, ali on je otrčao... Ne mislim da je napravio nešto loše. Kad se vidimo idući put, svakako ćemo se rukovati", rekao je karizmatični Nijemac.

Preko te scene sa Simeoneom je Klopp prešao, ali ne i preko jednog drugog novinarskog pitanja.

"Vidjeli smo da ste bili jako ljutiti na kraju utakmice, ne znam što je bio razlog. Pretpostavljam da biste morali biti sretni zbog rezultata", riječi su koje su potpuno razbjesnile njemačkog trenera.

"Zašto bih bio ljutit", odgovorio je Klopp.

"Ne znam, možda zato jer se niste rukovali sa Simeoneom", uzvratio je novinar.

"Ma daj, nisam ja takav idiot. Nisam uopće bio ljutit", naglasio je trener Liverpoola.

Imao je potrebu još nešto reći:

"Nisam bio ljutit! Vidi, meni je jasno ako vi želite od toga napraviti priču. Htio sam mu pružiti ruku, on to ne želi. U tom trenutku nisam mogao shvatiti da je trčao unutra. On je emotivan, ja sam emotian, a ti nisi dobra osoba jer želiš oko toga napraviti priču. Rekao si da sam ljutit. Kad sam bio ljutit? E, sad sam ljutit zbog vašeg pitanja. Ma daj ajde", odbrusio je Klopp i odjurio s mjesta predviđenog za davanje izjava...

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider