Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
za finu cijenu

Klopp pronašao zamjenu za Lovrena: Urugvajski stoper na radaru Liverpoola?

U Liverpoolu vjeruju kako bi njihova meta mogla preseliti na Anfield za 15 milijuna eura.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Branič španjolskog prvoligaša Espanyola Urugvajac Leandro Cabrera (28) mogao bi zamijeniti Dejana Lovrena (30) ukoliko hrvatski reprezentativac ovoga ljeta naputi redove europskog prvaka Liverpoola.

Kako prenosi Marca, menadžer Redsa Jurgen Klopp pokazao je veliki interes za 28-godišnjeg Urugvajca koji je u Espanyol stigao u siječnju ove godine iz Getafea za devet milijuna eura.

gol expired Klasa je vječna: Realovci se vratili treninzima, Modrić demonstrirao vještine s loptom divider

U Liverpoolu vjeruju kako bi Cabrera mogao preseliti na Anfield za 15 milijuna eura što ne bi trebalo predstavljati veći financijski izazov za europske prvake.

Posljednjih tjedana mediji na Otoku pišu kako je Lovrenov odlazak s Anfielda sve izgledniji. Posebice nakon što je Roma opasno zagrizla za braniča svjetskih doprvaka.

gol expired Ovo nije Aquaman, ovo je bivši hrvatski reprezentativac: Pohvalio se isklesanim tijelom i u veteranskim godinama divider

Rimljani su još prošlog ljeta pokušali dovesti Lovrena, na koncu im je bio preskup pa su iz Manchester Uniteda posudili Chrisa Smallinga. Englez se na koncu sezone vraća na Old Trafford, a Roma je ponovo krenula po hrvatskog braniča.

Cabrera nije jedini na Kloppovoj listi želja. Spominju se i Napolijev branič Senegalac Kalidou Koulibaly, te Francuzi Tanguy Kouassi (PSG) i Dan-Axel Zagadou (Borussia Dortmund).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider