Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"loš sam gubitnik"

Večer Kloppovih ispada: Svoje navijače nazvao je**nim idiotima pa rekao da ne shvaća Atleticov stil igre

Jurgen Klopp imao je večer za pamćenje u uzvratnoj utakmici Lige prvaka protiv Atletico Madrida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jurgen Klopp čestitao je igračima Atletico Madrida na pobjedi i prolasku u četvrtfinale Lige prvaka, natjecanja koje su Redsi lani osvojili. Momčad Diega Simeonea preživjela je nemoguće na Anfieldu i nakon produžetka s 3:2, odnosno ukupnih 4:2 prošla dalje.

Klopp je imao nekoliko upečatljivih trenutaka u srijedu navečer, posebno prije i nakon utakmice. Možda je ipak značajnija situacija nakon ispadanja Liverpoola, kada je stao pred mikrofon Lige prvaka i bio zatražen da komentira ispadanje od Atletica.

gol expired Tisuće navijača PSG-a slavile ispred stadiona pobjedu nad Borussijom: "Naš jedini virus je PSG" divider

"Ne razumijem da s kvalitetom koju posjeduju igraju ovakvim nogometnim stilom. Ali pobjednik je uvijek u pravu. Kada vidim igrače poput Kokea, Saula Nigueza, Llorentea, koji bi mogli igrati normalan nogomet, no umjesto toga oni stoje duboko u vlastitoj polovici i čekaju kontranapad. No to je u redu. Podijedili su nas i tako je kako je. Čestitam Atleticu. No osjećaj jednostavno nije dobar. Shvatio sam da sam jako loš gubitnik", rekao je Klopp.

Njemački trener vrlo je nervozan posljednjih dana zbog učestalih pitanja o koronavirusu, pa je nakon nervoznih ispada prema novinarima imao i jedan takav prema navijačima. Na ulasku u stadion navijači su s tribina pružali ruku ne bi li im Klopp dao pet, međutim Nijemac im je oštro poručio.

gol expired Zaustavljena NBA sezona! Zvijezda Utah Jazza i suigrač Bojana Bogdanovića pozitivan na koronavirus divider

"Maknite te ruke, vi je**ni idioti."

Podsjetimo, jedna od mjera opreza u nastojanju da se širenje koronavirusa na nastavi širiti jest neostvarivanje fizičkog kontakta s drugim osobama. Trener Atletica Diego Simeone pokušao je ipak stiskom ruke pozdraviti Kloppa, na što mu je ovaj odgovorio dodirivanjem laktovima.

Uostalom, najbolje Kloppove trenutke pogledajte u priloženim videima.

gol expired Oglasio se zaraženi nogometaš Juventusa: "Poštujte pravila. Napravite to za sebe i svoje voljene" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider