PSG je za uzvratni susret osmine finala Lige prvaka protiv Borussije Dortmund donio odluku, prema naređenju policije, da navijača ne bude na tribinama. Tako je i bilo, no to nije spriječilo njih više od 3000 da se okupe ispred stadiona i prate utakmicu.

"Naš jedini virus je PSG", glasila je poruka na nekoliko transparenata među okupljenim navijačima, koji su unatoč upozorenjima da se ne okupljaju u velikim masama odlučili podržati svoj nogometni klub.

Na velikom ekranu Parka prinčeva nogometaši su mogli vidjeti atmosferu izvan stadiona, gdje su navijači pozorno pratili, slavili, ludovali kada je PSG nadoknadio zaostatak iz prve utakmice te s ukupnih 2:1 prošao u četvrtfinale Lige prvaka.

Nakon pobjede igrači PSG-a proslavili su prolaz s navijačima tako da su se pojavili na balkonu stadiona te zajedno s njima pjevali, skakali, slavili. Scene iz Pariza koje obilaze svijet istovremeno su fascinantne i bizarne.

Potpuno je neshvatljivo da se u jeku koronavirusa tako velika masa ljudi okupi na jednom mjestu i pritom riskira zarazu koja je do sada oduzela 4638 života diljem svijeta, najviše u Kini (3056). U susjednoj Italiji od koronavirusa je umrlo 827 ljudi.