Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"divim mu se"

Klopp dao odgovor na vječno pitanje - Messi ili Ronaldo? "Obojicu je nemoguće čuvati, ali..."

Klopp se divi obojici nogometaša koji su obilježili posljednjih 10-ak godina, ali ipak ima svog favorita.

Jürgen Klopp (Foto: Darren Staples/PA Images/Pixsell)

Lionel Messi i Cristiano Ronaldo obilježili su posljednjih 10 i kusur godina. Argentinac i Portugalac dominiraju nogometnom scenom, a njihovo nadmetanje često izaziva i žestoke polemike – tko je najbolji na svijetu?

To pitanje dobio je i Jürgen Klopp u razgovoru za YouTube kanal freekikerz.

"Za mene Messi, ali ne mogu se više diviti Ronaldu nego što mu se već divim", rekao je Liverpoolov strateg.

"Objašnjenje je sljedeće. Igrali smo protiv obojice i obojicu je nemoguće čuvati, ali Messi ima manje fizičke predispozicije. Ako možete zamisliti savršenog igrača, imao bi Ronaldovu visinu, odraz i brzinu. Kad se na to doda njegov stav koji je apsolutno savršen i profesionalan, bolje ne može", rekao je Klopp.

Slaven Bilić Lijepa vijest za Bilića: Poslije ovih riječi još je korak bliže Premierligi

"Onda su druge strane imate omalenog Messija kod kojeg sve izgleda tako jednostavno. Zbog toga ga možda malo više volim kao igrača, ali Ronaldo je također nevjerojatan", smatra Klopp.

"Zajedničko im je da obojica ostavljaju duboke tragove tako dugo. Ima mlađih igrača sa sličnim potencijalom, ali dominirati tako dugo je nevjerojatno" zaključio je.

Neredi na Maksimiru 1990. na utakmici Dinamo - Crvena Zvezda Legenda BBB-a ispričala detalje nereda iz 1990.: ''U tom trenutku shvatio sam da je oko njega skupina Delija''

Nastavi čitati

Nastavi čitati