Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedan, dva, iks...

Kladioničarska najava 2. kola a la UPU: Ćurka konačno čistih prstiju, a Pukšarovi više ne smrde po acetonu

U 1. epizodi nove sezone podcasta Utakmicu po utakmicu pogledajte kladioničarsku najavu 2. kola Supersport HNL-a.

Najpopularniji podcast o Supersport HNL-u na internetu Utakmicu po utakmicu imao je svoju premijeru na portalu gol.hr protekli ponedjeljak.

Temeljitu analizu 1. kola mogli ste pogledati u 1. epizodi nove sezone, a oni koji gledaju unaprijed dobili su i detaljnu najavu druge etape "velike nagrade“ HNL-a u rubrici "Kladionica“.

Za tu priliku moderatorsku palicu od Vale je preuzeo Igor Ćurković, koji je popisao tipove. Zahvaljujući prijateljima podcasta UPU iz Samsunga i njihovom tehnološkom pogurancu na stolicu se vratio čistih prstiju, a Mateo Pukšar nije se morao ranije pojaviti na setu kako bi obrisao ploču…

Otvorili su s tipovima za susret Istre i Varaždina u Puli. Vale je tipovala na manje od tri gola, Mateo je odigrao X2, a Ljubo je uvjeren da se na stadionu Aldo Drosina neće ponoviti kVAR. Ćurka je pak pragmatično opalio rezultat 0:0.

U "derbiju Denija Jurića“ Gorice i Šibenika, Vale je odigrala 1X, Mateo smatra kako će biti tri ili više golova na utakmici, Ljubo je uvjeren da će netko od aktera ranije pod tuševe, dok je Ćurka tipovao na penal.

Okršaj momčadi koje su u prvom kolu osvojile po tri boda, Slavena i Dinama, će na stranu hrvatskog prvaka, tvrdi Valentina, Mateo smatra kako je penal u tom susretu neminovan, a Ljubo tvrdi kako će Baturina zabiti svoj ovosezonski prvijenac. Ćurka pak kaže kako će biti manje od tri gola.

Jadranski derbi na Poljudu je odgođen zbog obaveza u Europi pa su odmah skočili do Kranjčevićeve gdje će se sastati Lokomotiva i Osijek.

Valentina je uvjerena u po gol sa svake strane, Pukšar u crveni karton, Ljubo u više od 500 gledatelja, a Ćurka po košarkaškoj vezi tipuje na gol najvećeg fana LA Lakersa u hrvatskom nogometu – Sandra Kulenovića.

Više o 1. kolu Supersport HNL-a pogledajte u 1. epizodi podcasta UPU:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider