Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Već su se sastali

Nakon Newcastlea, saudijski milijarderi pripremaju novu akviziciju: Žele preuzeti talijanskog velikana za milijardu eura!

Prije tjedan dana potvrdili su preuzimanje Newcastlea, a sada se pripremaju za preuzimanje talijanskog velikana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napokon su se ispunila višegodišnja nadanja navijača Newcastlea o odlasku omraženog vlasnika, Mike Ashley prodao je klub investicijskom fondu iz Saudijske Arabije (Public Investment Fund) za 350 milijuna eura. 

Ovom transakcijom engleski premierligaš dobio je najbogatije vlasnike u svijetu nogometa, koji bi uskoro mogli krenuti u preuzimanje još jednog velikana, milanskog Intera, prenose talijanski mediji.

gol expired Novi milijarderi svjetskog nogometa kreću u veliki šoping u - Italiju: Na meti i Marcelo Brozović! divider

Otprije je poznato da kineski vlasnici talijanskog velikana imaju velikih problema s financiranjem, dugovi se neprestano gomilaju, zbog čega su bili prisiljeni na prodaju dva ponajbolja igrača ovog ljeta, Achrafa Hakimija u PSG i Romelua Lukakua u Chelsea.

Uslijed financijskih poteškoća obitelj Zhang sve više razmišlja o prodaji kluba, spominje se iznos od milijardu eura, a prvi razgovori na tu temu već su održani prošlog mjeseca s predstavnicima fonda iz Saudijske Arabije.

gol expired Ronaldo postigao tri pogotka pa nadmašio svog najljućeg rivala: Može li ga Messi uhvatiti? divider

Sastali su se sredinom rujna, kada su Inter i madridski Real igrali susret grupne faze Lige prvaka u Milanu, a hoće li doći do konačnog dogovora, tek ćemo saznati. Sigurno je kako su obje strane itekako zainteresirane.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider