Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Traži pojačanja

Kicker tvrdi da Nenad Bjelica želi dovesti napadača Vatrenih

Nenad Bjelica traži pojačanja za napad berlinskog Uniona.

Nenad Bjelica (Foto: Afp)

Petar Musa zabio je novi pogodak za Benficu u svom prepoznatljivom stilu, kao džoker s klupe. U igru je ušao u 72. minuti, a desetak minuta kasnije zapečatio je pobjedu lisabonskog sastava kod Arouce (0:3) svojim petim ligaškim pogotkom.

Nakon susreta pojavila se zanimljiva informacija da bi hrvatski nogometaš mogao promijeniti sredinu ove zime i potpisati za Union Berlin, koji vodi hrvatski stručnjak Nenad Bjelica, tvrdi njemački Kicker.

Bjeličina momčad polusezonu je okončala na 15. mjestu, tik iznad crvene zone, i treba pojačanja kako bi borba za očuvanje prvoligaškog statusa bila što bezbolnija. Tako se na radaru Uniona našao Musa, kojeg, uzgred rečeno, vrlo dobro poznaju u Berlinu.

Jude Bellingham VIDEO Sakupljač lopti tresao se od hladnoće, a onda mu je prišao Bellingham i oduševio potezom divider

Stasiti napadač već je nosio dres Uniona, i to u proljetnom dijelu polusezonu 2020./2021., a sada bi se ponovno mogao vratiti u staro okruženje. Hoće li Bjelica uspjeti dogovoriti transfer ili posudbu, tek ćemo saznati, ali sasvim je sigurno kako bi i jedna i druga strana profitirale od tog transfera.

Bjelica bi dobio napadača koji mu itekako može biti od koristi, a Musa priliku da pokaže svima, posebno izborniku Zlatku Daliću, da zaslužuje svoje mjesto među Vatrenima za odlazak na Europsko prvenstvo 2024., koji se ovog ljeta igra u Njemačkoj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider