Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ljubav u zaleđu

Bivša djevojka zvijezdu Man Cityja varala sa suigračem iz reprezentacije: Dočekao je osvetu na velikoj sceni

Iza njih je velika afera koja je potresla belgijski nogomet, a sada su se našli oči u oči u presudnom trenutku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Susret osmine finala Lige prvaka između Reala i Manchester Cityja (1:2) donio je i susret Kevina De Bruynea i Thibauta Courtoisa – suigrača iz reprezentacije, ali i aktera ljubavnog trokuta koji je svojevremeno potresao belgijski nogomet.

Sve je počelo kada je De Bruyneova bivša djevojka Caroline Lijnen javno priznala da ga je prevarila s Courtoisom. Ipak, po njezinim tvrdnjama, De Bruyne je taj koji je sve počeo.

"Kevin mi je priznao da me prevario s bivšom najboljom prijateljicom. Dala sam mu izbor - ona ili ja. Bila sam mu spremna dati drugu šansu, ali naša veza više nije bila ista", počela je Lijnen priču koja se dogodila još dok je Courtois branio za Atletico Madrid.

gol expired Igrači se posvađali, Sarri kritizirao momčad pa zavapio: "U Italiji bismo dobili dva penala" divider

"Otišla sam na odmor u Madrid, čak je i Kevin mislio da je to dobra ideja, ali dogodilo se nešto što se nije smjelo dogoditi. Courtois mi je ponudio što Kevin nije; mogla sam s njim pričati o svemu i čak mi je pripremio ukusan obrok. Kevin to nikad nije napravio. Pomislila sam: prevario je on mene, zašto ne bih i ja njega?" rekla je Lijnen, koja se nakon svega povukla iz javnosti.

Igor Bišćan o Guardioli i Manchester Cityju

De Bruyne je bio potresen kada je čuo priču, a tadašnji izbornik Marc Wilmots rekao mu je da će, ako želi, izbaciti Courtoisa iz momčadi. Međutim, De Bruyne je ostao profesionalan – zatražio je od izbornika da to ne napravi jer bi momčad teško nadomjestila njegove vratarske kvalitete.

gol expired Španjolci pokopali Real: "Jeziva inercija, Manchester City spustio ih je u realnost" divider

Navodno su De Bruyne i Courtois zakopali ratnu sjekiru u međuvremenu, a iz belgijskog Saveza poručili su da igrači normalno razgovaraju i komuniciraju.

Međutim, njihov susret na terenu neminovno je donio i prisjećanje na staru priču, a sudbina je htjela da se nađu oči u oči u sudbonosnom trenutku. Manchester City dobio je penal u 83. minuti, a loptu je na točku namjestio De Bruyne. Sjajni belgijski veznjak opet je ostao profesionalan – malo odmjeravanja kao u vesternu, pa zalet i kirurški precizan udarac u sam kut.

Prvu rundu dobio je De Bruyne i njegov Man City, vidjet ćemo tko će se radovati nakon uzvrata.

gol expired Nijemci pomogli PPD-u Zagreb: E, sad treba izvesti čudo u zadnjem kolu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider