Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
loša večer za juve

Igrači se posvađali, Sarri kritizirao momčad pa zavapio: "U Italiji bismo dobili dva penala"

Iza Juventusa je večer za zaborav.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Juventus je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka izgubio kod Lyona s 1:0, pa će talijanski prvak u uzvratu tražiti preokret na svom stadionu.

Bila je to Juventusova večer za zaborav – Stara dama nije uputila nijedan udarac u okvir gola, što im se u Ligi prvaka dogodili tek treći put u posljednjih 15 godina. Još su i dobro prošli jer je Lyon pogađao i gredu…

Da bi nešto moglo krenuti po zlu, moglo se naslutiti već na zagrijavanju. Kamere su uhvatile svađu Leonarda Bonuccija i Blaisea Matuidija; s usana se dalo pročitati da je Bonucci Matuidiju, koji na kraju nije zaigrao, prigovorio zbog manjka angažmana.

gol expired Bivša djevojka zvijezdu Man Cityja varala sa suigračem iz reprezentacije: Dočekao je osvetu na velikoj sceni divider

"To što ne igraš ne daje ti pravo da tako treniraš. Pokreni se!", prenosi njegove riječi Sky Italia.

"Već sam rekao da se momčad sastoji i od onih koji ne igraju. Svih 18 igrača mora biti koncentrirano, ali bilo je jasno da nešto nije bilo u redu, čak ni među 11 startera", rekao je nakon utakmice Bonucci.

U čemu bi mogao biti problem dao je naslutiti Maurizio Sarri, koji je priznao da njegove ideje nisu baš zaživjele.

gol expired Španjolci pokopali Real: "Jeziva inercija, Manchester City spustio ih je u realnost" divider

"Ne znam zašto, ali igrači nikako da shvate važnost brzog protoka lopte. To je osnova, nastavit ćemo raditi na tome dok im taj koncept ne uđe u glavu. Unatoč tome što im to uvijek govorim, neki i dalje presporo dodaju loptu i onda se nađu u lošim pozicijama. Mislim da Lyonov presing nije bio toliko jak koliko smo mi bili spori", rekao je.

Sarri je dodao i da s igračima nema razmirica, a stigao se požaliti i na suđenje.

"U Italiji bismo dobili dva penala, na Ronaldu i Dybali. Međutim, u Europi je drugačiji kriterij i moramo se naviknuti", rekao je.

Igor Bišćan o Guardioli i Manchester Cityju

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider