Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Živio sam kao kralj"

Veliki talent problematičnog ponašanja otkrio detalje lude mladosti: "Bio sam idiot"

"Zadnji sam dolazio i prvi odlazio s treninga", priznaje igrač koji spada u kategoriju onih koji su mogli dati više.

Kevin-Prince Boateng akrobatski slavi gol (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Kada pogledate njegovu rijetko viđenu kombinaciju tehničkih i fizičkih mogućnosti, dojam je da je Kevin-Prince Boateng mogao i morao napraviti više u karijeri. Istina, u životopisu ima nastupe za velike klubove i solidnu kolekciju trofeja, ali ipak se radi o igraču koji nije do kraja ispunio ogroman potencijal.

Priznaje to i sam Boateng, danas 32-godišnjak i kudikamo ozbiljniji čovjek nego u mlađim danima. Nedavno je ustvrdio da je mogao 10-ak godina igrati na najvišoj razini da je imao više volje, a sada je za talijansku La Repubblicu otkrio još pikanterija.

"Jednog dana pogledat ću unazad i reći: nisam nogomet tretirao kao posao. Bio sam idiot. Imao sam talent, ali trenirao sam minimalno. Zadnji sam dolazio i prvi odlazio s treninga, bio bih vani s prijateljima", priznao je.

gol expired Što stoji iza odlaska izbornika mlade reprezentacije? ''Cirkus u HNS-u se nastavlja, sukob dugo tinja'' divider

"Imao sam novca i živio kao kralj. Nikad nisam išao u teretanu. Takav život utječe na kasniju karijeru", dodao je i otkrio jednu zanimljivost iz dana u Tottenhamu.

"Tražio sam sreću u materijalnim stvarima. Novi auto čini vas sretnim tri dana, pa sam kupio tri automobila da budem sretan tri tjedna. U istom danu kupio sam Lamborghinija, Hummera i Cadillaca", otkrio je.

Boateng je još izjavio da se sreću ne može kupiti novcem, na što danas upozorava mlade igrače. U novoj sezoni igra za Fiorentinu, koja je njegov 11. klub u karijeri. U prvom kolu zabio je treći gol svoje momčadi u porazu 4:3 od Napolija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider