Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ludi derbi na Rujevici

Kek zadovoljan, Cvitanović utučen nakon debakla: "Ovaj poraz boli"

Cvitanović je izgubio već drugi derbi u proljetnom dijelu prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rijeka je u zaostalom derbiju na Rujevici s visokih 4:1 pobijedila Dinamo. Iako Dinamo ima ugodnu prednost na vrhu, izgubili su već drugi veliki derbi ovog proljeća, što nikako ne može biti dobra vijest za trenera Marija Cvitanovića, čija momčad ne izgleda dobro na početku proljetnog dijela sezone.

''Čestitam Rijeci, ne znam kako bih komentirao utakmicu, a da ne ispadne smiješno. Dobro smo otvorili utakmicu i poveli, a onda praktički poklonili tri gola. Ovaj poraz jako boli i to nije dobro za nas, neću sada o izvučenim poukama'', rekao je Cvitanović nakon utakmice.

Njegov kolega na drugoj strani Matjaž Kek imao je puno više razloga za zadovoljstvo. Njegova je momčad iskoristila ponuđeno i potpuno razmontirala Dinamo.

''Pobijedili smo zasluženo. Utakmicu je obilježio naš brzi povratak nakon gola Gavranovića i to isključenje. Pametno smo pričekali i iskontrolirali utakmicu kad smo poveli. Kad pobijediš Dinamo, normalno da moraš biti zadovoljan, a pogotovo ovakvim rezultatom'', rekao je Kek.

''Čestitam igračima, mislim da im je ovo najviše trebalo. Bili smo pametni, ovo je lijep poklon za sve koji su večeras bili ovdje'', zaključio je slovenski stručnjak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider