Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stao u njegovu obranu

Kapetan Reala očitao bukvicu: "Ako ćemo otpisati Modrića nakon jedne utakmice, onda..."

Realov iskusni dvojac posljednjih dana trpi glasne kritike u Španjolskoj.

Nacho i Luka Modrić (Foto: Afp)

S kapetanskom trakom oko ruke Nacho Fernandez predvodio je Real Madrid do nova tri boda u Ligi prvaka. Preokretom su svladali Napoli u gostima, a pogodak za pobjedu pao je nakon ulaska Luke Modrića u igru.

Iskusni španjolski nogometaš trpi glasne kritike za žestoki prekršaj na posljednjem ligaškom susretu protiv Girone, zbog kojeg je zaradio crveni karton i tri utakmice suspenzije.

Slavlje igrača Real Madrida VIDEO Rudiger se bacio na suigrače, a onda je vidio Luku Modrića divider

"Ovo su mi teški dani, nisam ni ubojica ni kriminalac, samo mi je važno da je igrač Girone dobro", kazao je Nacho nakon susreta pa se posebno osvrnuo na hrvatskog kapetana.

Modrić se našao na udaru španjolskih medija zbog loše predstave u gradskom derbiju od Atletica, nakon čega je dvije ligaške utakmice odgledao s klupe. Protiv Talijana u Ligi prvaka ponovno je krenuo s klupe, no ovog je puta dobio 25 minuta i sudjelovao u akciji za pogodak.

Luka Modrić Realov junak odmah potrčao Modriću u zagrljaj: "Zauvijek ću pamtiti dan kad se umirovi" divider

"Ako ćemo sumnjati ili otpisati Modrića nakon jedne utakmice, onda smo ludi. On je jako važan igrač za nas", zaključio je kapetan Reala i tako očitao bukvicu svima koji sumnjaju u Modrića.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider