Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bio je sa kćerima

Kapetan Lazija ozlijeđen u velikoj prometnoj nesreći u Rimu: Tramvaj prošao kroz crveno!?

Premda je sve uvjeravao da je dobro, Immobileu je dijagnosticirana trauma kralježnice, najvjerojatnije ozljeda vrata i složeni prijelom 11. rebra s desne strane.

Ciro Immobile (Foto: Afp)

Kapetan Lazija Ciro Immobile (33) zadobio je u prometnoj nesreći distorzijsku traumu kralježnice i složeni prijelom desnog rebra, objavio je talijanski nogometni prvoligaš u nedjelju na svojim stranicama.

Kapetan nebesko-plavih je u Rimu doživio prometnu nesreću dok je bio u automobilu sa svojim kćerima.

Prema pisanju talijanskih medija nekoliko kilometara od Olimpijskog stadiona došlo je do sudara tramvaja i nogometaševa automobila.

Immobileovoj kćeri stavljen Schanzov ovratnik

"Tramvaj je prošao kroz crveno. Srećom, dobro sam, samo me malo boli ruka", kazao je 33-godišnji napadač koji je zajedno s kćerima odveden u polikliniku Gemelli na rutinsku kontrolu. Jednoj od djevojčica stavljen je Schanzov ortopedski ovratnik.

Premda je sve uvjeravao da je dobro, Immobileu je dijagnosticirana trauma kralježnice, najvjerojatnije ozljeda vrata i složeni prijelom 11. rebra s desne strane.

"Nogometaš ostaje na promatranju na odjelu hitne medicine pod vodstvom profesora Francesca Franceschija sa sveučilišne bolnice Agostino Gemelli IRCCS u Rimu," objavio je klub u nedjelju.

Sedam osoba prevezeno u bolnicu

Talijanska Gazzetta dello Sport navodi kako je u nesreći sudjelovalo još automobila, a sedam je osoba prevezeno kolima hitne pomoći u bolnicu.

Od siline udarca tramvaj je iskočio iz tračnica, a prednji dio Immobileovog automobila, crnog Land Rover Defendera, uništen je u sudaru.

Lazio je u petak na gostovanju pobijedio Speziju sa 3:0, a Immobile je postigao prvi pogodak na utakmici. Ove sezone je zabio deset golova u Serie A.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider