Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Strašna cifra

Luka Modrić odbio mega-ponudu iz Saudijske Arabije: Radi se o zapanjujućem iznosu

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić se našao na radaru kluba iz Saudijske Arabije.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Luka Modrić je dobio novi ugovor s Real Madridom i potpuno je fokusiran na polufinalni ogled Lige nacija između Hrvatske i Nizozemske. S kapetanskom trakom oko ruke želi odvesti Vatrene do titule, ali ponovno se priča o bogatoj ponudi iz Saudijske Arabije.

Na valu euforije zbog dolaska velikih imena, kao što su Cristiano Ronaldo i Karim Benzema, i neograničenog pritoka novca, saudijski klub je pokušao dovesti i Modrića.

Kako bi ga privoljeli na dolazak u saudijski nogomet, nisu birali sredstva. Već su pokazali da im novac nije problem, tako da su kapetanu Vatrenih ponudili 80 milijuna eura.

Pep Guardiola Tek je osvojio Ligu prvaka, ali već se zna kad će Pep napustiti City? divider

To je čak sedam puta više od onog koliko trenutno zarađuje u madridskom Realu, gdje je jedan od najplaćnijih nogometaša, otkriva španjolska Marca pa dodaje kako se radi o Al-Ahlyju iz Jedana, jednom od najstarijih klubova u tamošnjem nogometu.

To je iznos od kojeg bi se svakom zavrtjelo u glavi, ali Modrić je bio odlučan i zahvalio se na ponudi. Imao je samo jednu želju, a to je nastavak karijere u Real Madridu...

Za kraj dodajmo da se utakmica Hrvatske i Nizozemske u Rotterdamu igra ove srijede od 20:45, a prijenos sve četiri utakmice Lige nacija možete pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i portalu gol.hr.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider