Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zahvalio na podršci

Kalinić nakon ozljede koja ga je koštala odlaska u Katar: "Za Hajduk se ne trebate bojati"

Lovre Kalinić, kapetan Hajduka propustit će Svjetsko prvenstvo u Katru zbog ozljede.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lovre Kalinić, kapetan i vratar Hajduka pretrpio je tešku ozljedu na utakmici 15. kola SuperSport HNL-a protiv Lokomotive (2:2) u Kranjčevićevoj. Zbog toga će propustiti nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Katru, a čini se i dobar dio ove sezone.

Golman splitskog sastava primio je jednu loptu ispred svog kaznenog prostora, osjetio je strašnu bol i samo se srušio na teren. Uspio je smoći tek toliko snage da izbije loptu pred natrčalim Kulenovićem, koji je istu mogao pospremiti u praznu mrežu.

Nakon kraćeg ukazivanja pomoći svima je bilo jasno kako se radi o teškoj ozljedi, a Kalinića su na nosilima iznijeli s terena uz ovacije navijača. Na njegovu adresu stigao je ogroman broj poruka podrške, a sada se oglasio na svom Instagram profilu emotivnom porukom:

Ivica Medo VIDEO Na Dalićevom popisu za Katar je deset "nesigurnih", evo tko bi mogao otpasti divider

"Dragi svi, od jučer sam primio more Vaših poruka podrške uz želje za što bržim oporavkom. S obzirom da ne mogu svima odgovoriti, želim Vam svima ovako javno zahvaliti, to mi zaista puno znači u ovakvim trenucima. Na žalost i ovakve teške ozljede su ponekad sastavni dio života profesionalnih sportaša.

Preda mnom je dug oporavak, ali motiva mi ne nedostaje i siguran sam da ću se vratiti još jači. Za Hajduk se ne trebate bojati, uvijek smo imali dobre vratare, pa tako i sada imamo momke koji će uspješno braniti boje kluba", poručio je Kalinić.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider