Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Visoke tenzije u Bilbau

Kapetan Athletica žestoko opleo po sucima i Realu pa komentirao incident s Modrićem: "Zna se za koga se sudi"

Nakon derbija na San Mamesu oglasio se kapetan Athletica Iker Muniain. Nije kalkulirao, opleo je po sucima i Realu bez zadrške....

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Katalonci pucaju od bijesa nakon Realove pobjede (1:0) u najvećem gradu Baskije. Naravno, na tapeti su suđenje i kontroverzne sudačke odluke. Ni Baski nisu ništa manje bučni, moglo bi se reći da su i žešće.

Nakon utakmice oglasio se kapetan Athletica Iker Muniain. Nije kalkulirao, opleo je po sucima i Realu bez zadrške.

gol expired Katalonci pucaju od bijesa: "Novi sudački skandal! A ovo Ramosovo gaženje nije penal!?" divider

Prvo je prokomentirao dosuđeni jedanaesterac za Real nakon intervencije VAR-a. U duelu su bili Marcelo i Dani Garcia. Glavni sudac nakon upozorenja VAR-a pogledao je snimku i zaključio da je igrač Athletica nagazio na nogu Realova Brazilca.

"Nisam vidio snimku, ali gledajući situaciju uživo, imao sam dojam da to nije penal. Ovih dana dobro smo vidjeli kakav je sudački kriterij i u korist čijeg kluba. Svatko tko prati situaciju neka donese vlastiti zaključak", kazao je Muniain.

gol expired Ništa od preuzimanja Barcelone: Ikona kluba ostaje na dosadašnjoj destinaciji divider

Iako Madriđane nije izrijekom spomenuo, jasno je na koga misli. Potom je prokomentirao drugu spornu situaciju, onu u šesnaestercu Reala. Sergio Ramos nagazio je na stopalo Raula Garcije, no suci se nisu oglasili. Muniain ističe da se tu jasno pokazuje dvostruko mjerilo.

"Nisam vidio, ali Raul mi kaže da ga je Ramos krvnički nagazio. Na kraju uvijek ista priča; pred našim se golom pregleda snimka, a pred njihovim se igra dalje."

gol expired Real opet pobijedio iz penala: VAR pogurao Kraljeve na teškom gostovanju divider

Što se tiče incidenta s Modrićem, odnosno snažnog duela u završnici utakmice, nakon čega je uslijedila velika gužva, svađe i naguravanje igrača s obje strane, Muniain je rekao da je između njega i hrvatskog veznjaka situacija zaključena mirno.

"Samo sam se srušio, sudac je izvadio žuti karton", lakonski je kazao kapetan baskijske momčadi. 

Na snimci se vidi da je Muniain na kraju prišao Modriću i ponudio mu ruku da se podigne. Modrić je prihvatio ruku pomirenja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider