Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kraljevi i penali

Katalonci pucaju od bijesa: "Novi sudački skandal! A ovo Ramosovo gaženje nije penal!?"

Real je pobijedio u Bilbau i zakapario naslov prvaka, ali opet su ostali dugački repovi…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real je ostvario pobjedu na uvijek nezgodnom gostovanju u Bilbau i stavio obje ruke na naslov prvaka. Naravno da nije moglo bez kontroverzi. Katalonski mediji pucaju iz sveg oružja po Madriđanima i sudačkoj organizaciji.

„Novi VAR skandal“, grmi katalonski Sport.

gol expired Real opet pobijedio iz penala: VAR pogurao Kraljeve na teškom gostovanju divider

Real je pobijedio pogotkom iz, pogađate, jedanaesterca. Igrala se 70. minuta. Marcelo i Dani Garcia bili su u duelu. Glavni sudac Javi Gonzalez nije pokazao ništa, no oglasio se VAR sudac Gil Manzano. Gonzalez je nakon provjere utvrdio da je Garcia stao na nogu Realovu Brazilcu i pokazao je na bijelu točku.

E, sad dolazi situacija koja je još više razbjesnila Katalonce. Nedugo potom Ramos je očigledno nagazio u šesnaestercu Reala na nogu Raula Garcije. Suci se nisu oglasili, ni glavni, a ni VAR sudac. Dovoljno da glavni katalonski mediji zaključe da suci imaju dvostruke standarde: Jedna pravila vrijede za Real, za sve ostale druga. 

gol expired Ništa od preuzimanja Barcelone: Ikona kluba ostaje na dosadašnjoj destinaciji divider

Real je naposljetku održao vodstvo od 1:0, upisao novu pobjedu i pobjegao Barceloni na vjerojatno nedostižnih sedam bodova četiri kola prije kraja.

Doduše, Katalonci imaju utakmicu manje, večeras gostuju kod Villarreala, no čak i ako pobjede, teško je očekivati da će Real prosuti stečenu prednost, pogotovo kada se pogleda ždrijeb. Napominjemo da Madriđani imaju i bolji međusobni omjer pa će biti prvaci i u slučaju izjednačenog broja bodova.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider