Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakvi prizori

Nevjerovatna završnica Serie A: Gol u 93. minuti spasio Empoli od ispadanja

Empoli se golom u posljednoj minuti spasio od ispadanja u drugu ligu

M'Baye Niang (Foto: Afp)

Uoči posljednjeg kola Serie A, bilo je neizvjesno tko će se pridružiti Sassuolu i Salernitani na putu u Serie B

Frosinone je, unatoč tome što mu je bio dovoljan bod protiv Udinesea, izgubio 0-1 i ispao u niži rang. Pobjednički gol za Udinese zabio je Keinan Davis u 76. minuti.

Povijesna završnica

S druge strane, Empoli je ugostio Romu i poveo golom Mattea Cancellierija u 23. minuti. Roma je izjednačila preko Houssema Aouara prije poluvremena.

Izjednačeni rezultat značio bi da će Empoli biti relegiran, a da će Frosinone nastaviti igrati u Serie A iduće sezone. Međutim, gol za pobjedu Empolija okrenuo bi cijelu stvar naglavačke, te bi Empoli ostao u Serie A.

Kada su već navijači Empolija izgubili svu nadu, na samom kraju ključni pogodak za Empoli postigao je M‘Baye Niang u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Pobjednički gol Empolija pogledajte ovdje.

S ovim rezultatima, Udinese je završio s 37 bodova, Empoli s 36, dok Frosinone ostaje na 35 bodova i seli u Serie B zajedno sa Sassuolom i Salernitanom.

Prvak Inter remizirao je s Veronom 2-2, dok je Atalanta slavila protiv Torina 3-0. Mario Pašalić zabio je treći gol za Atalantu iz penala. Lazio je remizirao sa Sassuolom 1-1, a Napoli i Lecce odigrali su bez golova.

Zlatko Dalić i Nikola Kalinić Nikola Kalinić komentirao Dalićeve izjave: "Neka umjesto Modrića na Euru stavi Baturinu" divider

Nikola Kalinić Nikola Kalinić predstavljen kao novi sportski direktor Hajduka, odmah je najavio velike promjene unutar kluba divider

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu Troy... 🤣💸

🗣: "Potrošio sam 96 tisuća eura na zabavi uz bazen, 96 tisuća eura u hotelu s kasinom ujutro, te navečer 72 tisuće eura." 🤣

📸: AFP
Bjelica o tome kako mu je bilo s tribine gledati utakmicu? 😂😂😂😂

📸: Ronald Goršić/CROPIX
🗣: "Ne znam koga bih izdvojio, svi su bili sjajni." 😄🔵

📸: Goran Mehkek / CROPIX
Junak Dinamovog večerašnjeg trijumfa! 🔵💪

📸: Ronald Gorsic/CROPIX