Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ocjene Genk-Dinamo

Kako su igrali: Petković, Oršić i Ivanušec za pamćenje, samo dvojica dinamovaca s ocjenom manjom od sedam

Dinamo je u utakmici sezone pobijedio Genk 3:0 u 2. kolu Europa lige, Bruno Petković dobio je ocjenu višu od osam, a samo su besposleni Livaković i Ristovski ocijenjeni s manje od sedam.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Damir Krznar i društvo iz Dinama odigrali su najbolju utakmicu sezone u 2. kole Europa lige i pregazili Genk 3:0 u gostima. Specijalizirana statistička stranica WhoScored.com bila je osobito naklonjena Bruni Petkoviću, koji je za svoj golgeterski učinak nagrađen najboljom ocijenom na terenu.

gol expired Junaci velike Modre večeri: "Bili smo pod velikim pritiskom, ali pokazali smo kako smo najbolji kad je najpotrebnije“ divider

Napadač Modrih dobio je 8.4 za svoja dva gola s bijele točke, a Mislav Oršić za asistenciju i pogođenu prečku dobio je 7.9 kraj svog imena. Treći najbolji igrač Dinama večeras bio je strijelac prvog gola Luka Ivanušec s ocjenom 7.8.

Genk - Dinamo Dinamo pregazio Genk u utakmici sezone: Ivanušec i dvaput Petković za još jednu prekrasnu plavu noć u Belgiji! divider

Samo dvojica Dinamovih igrača dobili su manje od prosječne sedmice i to dvojica vjerojatno najnezaposlenijih ljudi na terenu. Domnik Livaković koji je samo jednom ozbiljnije pozvan u pomoć i koji je s 6.8 dobio najmanju ocjenu kod gostiju te Stefan Ristovski koji je odigrao onako kako treba na stoperu, neprimjetno i za to je ocijenjen 6.9.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider