Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Petko i Ivanušec

Junaci velike Modre večeri: "Bili smo pod velikim pritiskom, ali pokazali smo kako smo najbolji kad je najpotrebnije“

Prvi komentar na veliku pobjedu protiv Genka u Europa ligi dali su najistaknutiji akteri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izuzetno raspoloženi Dinamo u svojoj drugoj utakmici u skupini Europske lige došao je do prvih bodova. Dvostruki strijelac u uvjerljivoj pobjedi protiv Genka 3:0 bio je Bruno Petković, oba puta s bijele točke, a uvodni gol postigao je Luka Ivanušec.

"Jako dobra utakmica, osobito bih naglasio drugo poluvrijeme u kojem smo dali Genku minimalne šanse za povratak u susret. Poslije velikog pritiska na nas, momčad je pokazala da smo najbolji kad je najpotrebnije“, otvorio je Bruno Petković.

"U zadnjem kolu ćemo razmišljati o plasmanu, idemo utakmicu po utakmicu. Mi smo jako dobra momčad i siguran sam da možemo još puno bolje, imamo još puno prostora za napredak“, podvukao je najbolje ocijenjeni igrač utakmice.

Genk - Dinamo Dinamo pregazio Genk u utakmici sezone: Ivanušec i dvaput Petković za još jednu prekrasnu plavu noć u Belgiji! divider

Modri su doista večeras odigrali utakmicu sezone i položili s najvišim ocjenama, a podlogu za veliku partiju dao je rani gol Luke Ivanušeca.

"Dosta teška utakmica, priželjkivali smo tu pobjedu i stvarno smo teško došli do nje jer su nas jedno vrijeme ozbiljno stiskali u obrani. Izvukli smo se iz toga i zasluženo pobijedili ovu utakmicu", započeo je Ivanušec.

"Imali su oni dobrih prilika, imali smo i mi, imali smo malo sportske sreće, ali spašavali su okviri i nas i njih. Gol? Drago mi je da sam zabio, to je to, nadam se da ću nastaviti ovako i da će biti još golova i asistencija."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider