Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ovo nisu istine

Frapantna sličnost osvojila internet: Kaka i mlada zvijezda u usponu nogometni su hit dana

Mnogi su primijetili sličnost nekadašnje i nadolazeće nogometne zvijezde, koja se učas proširila društvenim mrežama.

Kaka i Joao Felix (Foto: Screenshot) (Foto: Screenshot)

Mnoge europske momčadi posljednjih godina odlaze u SAD na pripreme i turneje, a iznimka nije ni madridski Atletico.

Colchonerosi su se tako u SAD-u podružili s proslavljenim bivšim brazilskim nogometašem Kakom, a video koji je pritom nastao brzo je postao viralan.

Službeni Twitter MLS-a objavio je snimku na kojoj poziraju 37-godišnji Kaka i mlada Atleticova zvijezda, 19-godišnji Joao Felix. Mnogi su primijetili njihovu sličnost, koja se učas proširila društvenim mrežama.

Modrić jednim potezom izazvao histeriju: Real upalio alarm za uzbunu, Luka na udaru Luka Modrić protiv Bayerna (Foto: AFP) Luka Modrić (Foto: AFP) Modrić i Perišić slave pogodak u Rusiji (Foto: AFP) +2 Luka Modrić i Zinedine Zidane (Foto: AFP)

Neki sugeriraju da ovo izgleda poput scene iz kakvog SF filma, u kojem Kaka putuje kroz vrijeme kako bi upoznao mlađeg sebe. Tu su i aluzije da je Kaka zapravo Felixov otac, kao i poveći broj sada već nezaobilaznih memeova Spidermana koji pokazuje na svog imitatora.

Što se tiče Atletica, koji je za Felixa izdvojio 126 milijuna eura, vjerujemo da ne bi imali ništa protiv toga da Felix dostigne Kakinu razinu. Naravno, bez ozljeda, koje su nas uskratile za još nekoliko godina vrhunskih igara svojevremeno fantastičnog Brazilca.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider