Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pravi egzodus

Nastavlja se raspad Istre: Golman otišao u Grčku, a perspektivni kadet u Milan

Još jedan igrač je napustio Istru koja je u velikim financijskim problemima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi igrač Istre 1961 Antonio Mionić postat će novi igrač Milana, piše talijanska Gazzetta dello Sport. 

Ugledni talijanski list piše da je Milan pretekao konkurente među kojima je bila i Atalanta, a zainteresirani su bili i Genoa te Hajduk. Mionić je rođen 2001. godine i u svibnju će napuniti 17 godina, a u Milanu će se pridružiti momčadi u svom uzrastu. Ugovor je već spreman, a Mionić bi i službeno trebao postati igrač talijanskog velikana u sljedeća dva tjedna.

Morića Talijani opisuju kao tehnički darovitog igrača koji može zauzeti sve pozicije u veznom redu. Kao njegove najveće kvalitete ističu dribling, tehniku i dobro korištenje i lijeve i desne noge.

Mionić je Istru, koja je u velikim financijskim problemima, napustio besplatno, a Istri može pripasti eventualno bonus za razvoj igrača – naravno, ako klub uopće preživi nastavak sezone.

Odlazak Mionića samo je nastavak egzodusa s Aldo Drosine. U četvrtak je stigla potvrda da je donedavni vratar Ivica Ivušić potpisao za grčkog velikana Olympiakos.

Portugalac Joao Escoval prešao je u Rijeku, a ofenzivni igrač Reagy Ofosu u slovačku Spartak Trnavu. Ivan Giljanović i Mateo Nikl, Mionićevi donedavni suigrači iz mladih kategorija, otišli su u Hajduk.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider