Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kupovina nakon rasprodaje

Rijeka predstavila pojačanja: Stigli Portugalac iz Istre i mladi igrač iz Lokomotive

Rijeka je predstavila igrače koji bi trebali popuniti rupe nastale velikom zimskom rasprodajom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rijeka je predstavila nova obrambena pojačanja. Nova imena na Rujevici su Luka Capan i Joao Escoval, objavila je Rijeka na službenoj internetskoj stranici.

Capan je stigao iz Lokomotive, a s riječkim prvoligašem potpisao je ugovor na tri i pol godine. Polivalentni igrač može igrati na pozicijama stopera, zadnjeg veznog i desnog beka. Upravo je na tim pozicijama Rijeka ostala bez bitnih igrača prodavši Josipa Eleza u Hannover, Marka Vešovića u Legiju iz Varšave i Josipa Mišića u Sporting iz Lisabona.

''Presretan sam što sam došao u ovako veliki klub. Ovo je veliki korak u mojoj karijeri. Nadam se da ću biti zdrav i da ću pokazati što znam. Brzo ću se uklopiti u momčad, neke igrače znam od prije i oni će mi olakšati dolazak'', rekao je 22-godišnji Capan na predstavljanju medijima.

Obranu Rijeke pojačat će i Portugalac Escoval, 20-godišnji stoper koji je stigao iz Istre, a prošao je omladinsku školu slavne Benfice.

''Zadovoljan sam što sam u Rijeci, ovo je veliki klub i bori se za titule u Hrvatskoj. Zato sam i htio doći. Nastupio sam protiv Rijeke i bilo je jako teško igrati protiv ovako kvalitetnog sastava'', rekao je Escoval, koji je stigao u Hrvatsku u sklopu prelaska Mate Miloša u redove prvaka Portugala.

''Istra 1961 je, naravno, manji klub u odnosu na Benficu, ali imao sam priliku igrati što je za mene bilo najvažnije. Nogomet u Hrvatskoj je kvalitetan, prema onome što sam dosad vidio. Kada sam stigao u Istru 1961 morao sam odrasti kao igrač i osoba. To je bilo dobro za mene i vjerujem da ću u Rijeci i dalje napredovati'', dodao je Escoval.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider