Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Manja od očekivanog

Juventus zaprimio službenu ponudu za Vlahovića

Juventus je zaprimio službenu ponudu za Dušana Vlahovića od strane Chelseaja u iznosu od 60 milijuna eura.

Dušan Vlahović (Foto: Afp)

Nakon mnogo tjedana špekulacija oko transfera Dušana Vlahovića, napokon je pristigla i ponuda jednog kluba za srpskog napadača. Prema tvrdnjama talijanskih medija Chelsea je ponudio 60 milijuna eura za otkup Vlahovića koji je velika želja Mauricia Pochettina.

Vlahovića se već prije povezivalo s odlaskom iz Juventusa i klubovima poput Reala, Bayerna i Arsenala, ali najviše od svih zagrizao je Chelsea. U plavom dijelu Londona vide Vlahovića kao rješenje njihovih napadačkih problema, koji su se samo produbili odlaskom Havertza u Arsenal.

Juventus traži više, ali...

Prva ponuda koju je Chelsea poslao u Torino je 60 milijuna te je ona samo ispipavanje terena. Smatra se kako Juventus ne želi pustiti Vlahovića ispod 70 milijuna eura, što je manji iznos od onoga koji je Stara dama platila kada ga je dovodila iz Fiorentine.

Ljupko Petrović Bivši trener Osijeka i Zvezde završio u induciranoj komi nakon teške prometne nesreće divider

Napadač je po dolasku u Juventus pružao vrlo dobre igre, ali kako je sezona odmicala njegove brojke su počele padati. Nije se snašao u sustavu Massimiliana Allegrija, stoga bi odlazak bio najbolja opcija za obje strane.

Postoji mogućnost da Juventus bude primoran pustiti Vlahovića i ispod cijene zbog financijskih problema u kojima se klub trenutno nalazi. S druge strane, Chelsea je ovo ljeto već prodao značajan dio igrača, a Vlahović bi im bio prva velika i zvučna akvizicija ljetnog prijelaznog roka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider