Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nasljednik Ronalda

Igrač kojeg se Dinamo posebno bojao pred ponudom velikana vrijednom 120 milijuna eura

Nogometni agent Jorge Mendes bio je sinoć na stadionu Juventusa kako bi raspravljao o Benficinom talentu Joaou Felixu vrijednom 120 milijuna eura.

Joao Felix (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Predstavnik Joaoa Felixa, Jorge Mendes, uočen je u loži Juventusa tijekom utakmice protiv Udinesea, a može se pretpostavljati koji je bio glavni razlog njegovog posjeta. Njegovi klijenti, Cristiano Ronaldo i Joao Cancelo, nisu sudjelovali u igri, sugerirajući kako je njegova nazočnost bila zbog razgovora s čelnicima kluba oko novog potencijalnog transfera.

A igrač koji je trenutno vruća roba je jedan od najboljih igrača Benfice Joao Felix, kojeg već uspoređuju s talentom Cristiana Ronalda. Prema različitim izvorima, uključujući Calciomercato.com i Sport Mediaset, razlog Mendesova posjeta bio je upravo nadareni 19-godišnjak.

Joao Felix već ima 11 golova i šest asistencija u 29 utakmica za svoj klub ove sezone. Njegova klauzula iznosi 120 milijuna eura, a snažan interes za njega pokazala su i dva kluba iz Manchestera. Međutim, Juve se nada da će iskoristiti sve bolji odnos s Mendesom i nadmašiti konkurenciju.

Također, Talijani se nadaju da im u prilog ide činjenica kako bi Felix dobio mogućnost igranja sa svojim idolom Cristianom Ronaldom.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider