Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uslijedila je osveta

Sjećate li se kad je Juve zadnji put primio četiri komada? Totti je ušutkavao Tudora, a ovaj mu odgovorio - šamarom

U veljači 2004. godine Roma je svladala Juventus sa 4:0 na Olimpicu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chelsea, aktualni europski prvak sinoć je potopio Juventus s uvjerljivih 4:0 u susretu 5. kola Lige prvaka na Stamford Bridgeu i tako osigurao prolaz u osminu finala.

To je najteži poraz Juventusa u povijesti Lige prvaka, a posljednji su put poraženi istim rezultatom davne 2004. godine na gostovanju kod Rome. Tada su u glavnim ulogama bili Francesco Totti i Igor Tudor.

Tog dana, 8. veljače 2004. godine, odigran je veliki derbi na Olimpicu između Rome i Juventusa kojeg će rimski navijači zauvijek pamtiti. Nakon prvih 45 minuta bilo je samo 1:0 za Romu, a onda je uslijedila prava rapsodija na terenu, ali i tribinama, piše Grand Hotel Calciomercato.

Francesco Totti i Antonio Cassano povećali su prednost na 3:0, a da stvari budu još bolje pobrinuo se Ivan Pelizzoli koji je obranio jedanaesterac Trezeguetu i tako sačuvao prednost od 3:0. Konačan rezultat postavio je Cassano svojim drugim pogotkom na utakmici.

gol expired VIDEO Komentator iz BiH postao hit na internetu: Ovako nešto sigurno niste nikad čuli u prijenosu divider

Ova je utakmica brojnim ljubiteljima talijanske Serie A ostala u pamćenju zbog Tottijeve geste prema Igoru Tudoru koji je tada nosio dres Juventusa.

Kada je Montero zaradio drugi žuti karton na utakmici, Totti se okrenuo prema Tudoru te mu pokazao da više ne priča. Međutim, nije stao na tome. Pokazao mu je broj četiri i tako ga podsjetio na rezultat utakmice.

"Tudor me ubijao cijelu utakmicu. Udario me u mišić, ruka me je zaboljela. To je bila užasna bol. Kad je došao do mene, instinktivno sam to napravio, ali završilo je na tome", kazao je Totti.

gol expired Wanda prekinula medijsku šutnju i otkrila sve o preljubničkoj aferi: Potvrdila da je Icardi razmišljao o kontroverznom potezu divider

No, samo godinu dana kasnije imali su novi okršaj. Tako je Tudor šamarom pokušao smiriti Tottija koji je izgubio živce zbog loše igre i poraza svoje momčadi usred Rima od Siene, gdje je tada Tudor bio na posudbi.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider