Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
objasnio odluku u videu

VIDEO Šok! Jurgen Klopp odlučio napustiti Liverpool na kraju sezone

Liverpool će na kraju godine morati tražiti novog šefa stručnog stožera.

Jurgen Klopp (Foto: Afp)

Engleski mediji javljaju pod egidom "prijelomne vijesti" kako je menadžer Liverpoola Jurgen Klopp odlučio napustiti Anfield na koncu sezone.

Šokantne vijesti Klopp je sam priopćio za klupske društvene mreže.

"Na kraju sezone ću napustiti klub", započeo je Nijemac u videu za klupske društvene mreže.

Jürgen Klopp VIDEO Klopp u slavlju ostao bez važne dragocjenosti: Snimatelj na Anfieldu "spasio mu život" divider

"Razumijem da je ovo šok za mnoge, ali mogu pokušati objasniti svoju odluku. Obožavam sve u ovom klubu, gradu, naše navijače, igrače i osoblje", započeo je Klopp.

"No svejedno sam odlučio otići i zato smatram da je ovo ispravna odluka. Nestalo mi je energije. Dugo sam znao da ću otići, ali sad je pravi trenutak da svima to kažem jer sam okej sa svojom odlukom. Svjestan sam da ne mogu više obavljati ovaj posao i poslije svih ovih zajedničkih uspomena naraslo je moje poštovanje i ljubav prema vama. Stoga, najmanje što vam dugujem jest istina, a ovo je istina“.

Jurgen Klopp Liverpool preuzeo prvo mjesto: Klopp se zlatnim slovima upisao u povijest Boxing Daya divider

Klopp je u Liverpoolu od 2015. godine kad je stigao iz dortmunske Borussije. Kad zaključi tekuću sezonu odradit će devet godina na kormilu kluba iz grada Beatlesa.

U svojoj eri osvojio je sve što je mogao 2019. postao je prvak Europe s Liverpoolom, a 2020. FIFA-ino Svjetsko klupsko prvenstvo i UEFA-in superkup, a iste godine postao je i prvak Premier lige. 2022. godine popunio je svoju kolekciju trofeja osvojivši FA kup i Liga kup s Redsima.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider