Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Pila naopako"

Dok ga je imao mu je javno prijetio, a sad ga hvali, Jurgen Klopp: "Moram izdvojiti Ivana Perišića"

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić i poznati trener kačili su se tih godina u Dortmundu oko njegovog statusa, a Jurgen Klopp ga sada hvali.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovaj tjedan nastavlja se Liga prvaka uvodnim utakmicama drugog kruga, a uoči njihovog međusobnog okršaja u srijedu momčad Intera komentirao je trener Liverpoola Jurgen Klopp. U najavi susreta izdvojio je hrvatskog reprezentativca s kojim ga veže zajednička povijest.

“Moram izdvojiti Ivana Perišića u Interovoj momčadi. Osvojili smo dvostruku krunu u Njemačkoj. Divim mu se, jako mi se sviđa. Zatim su tu Edin Džeko i ostali. Znam da Nicolo Barella sigurno neće igrati, to za nas neće biti loše jer je riječ o vrhunskom tehničaru“, započeo je Jurgen Klopp nastavljajući:

gol expired Ivan Perišić poslao poruku navijačima Hajduka: Evo što je rekao o povratku na Poljud divider

“Prva utakmica na strani je teoretski prednost, ali pitajte me ponovo kad budem znao rezultat ove utakmice. Svjestan sam kako možemo računati na podršku s Anfielda, ali ne ovisimo o tome“.

Zakačili se u Dortmundu

Lijepe riječi Perišiću su možda pila naopako jer je njegov odnos s Kloppom bio daleko od idiličnog dok su surađivali. Klopp ga je vodio u Borussiji Dortmund od 2011. do 2013., ali Ivan je češće sjedio na klupi ili ulazio s nje, nego što je započinjao susrete i zato su se odlučili rastati nakon čega je Perišić otišao u Wolfsburg.

gol expired Perišićev dolazak u Hajduk bio bi sjajan i za Dinamo: Tajnoviti sastanak u Zagrebu, vruća linija s Milanom divider

Nekoliko puta su se javno zakačili, a Klopp je poslije jednog takvog morao reagirati. Ivan je u intervjuu optužio Kloppa kako favorizira pojedine igrače te kako zbog toga on ne može igrati, a njemački trener mu je odgovorio kako ubuduće ne smije takve probleme iznositi u javnosti, nego se obratiti njemu osobno.

Inter i Liverpool otvorit će svoj duel osmine finala Lige prvaka prvom utakmicom u Milanu u srijedu u 21 sat.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider