Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To je to?

Ivan Perišić poslao poruku navijačima Hajduka: Evo što je rekao o povratku na Poljud

Ivan Perišić oglasio se nakon utakmice Hajduka i Slaven Belupa u 23. kolu Prve HNL na Poljudu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić oglasio se nakon utakmice 23. kola Prve HNL između Hajduka i Slaven Belupa (3:1) na Poljudu pred 10 tisuća navijača.

Tom prilikom čestitao je splitskom klubu 111. rođendan i poslao poruku navijačima koji su pokrenuli akciju za njegov povratak na Poljud. Tako je na Instagramu objavio priču u kojoj je napisao sljedeće:

"Sretan ti rođendan Hajduče", dok je navijačima poslao sljedeću poruku:

"Hvala svima na trudu i lijepim porukama. Sve u svoje vrijeme", zaključio je Perišić, koji je tako, barem zasad, otklonio mogućnost povratka na Poljud.

Inter mu nudi novi ugovor

Podsjetimo, prije nekoliko dana pisali smo kako je Inter ponudio novi ugovor Perišiću jer mu trenutni istječe na kraju aktualne sezone.

Čelnici Nerazurra sastat će se s Perišićem za dva tjedna i ponuditi mu novi, dvogodišnji ugovor, prema kojem bi trebao zarađivati četiri milijuna eura godišnje. 

To je bitno manji iznos od onoga koji je hrvatski reprezentativac tražio u studenom prošle godine, ali okolnosti su sada drugačije. Tražio je tada šest milijuna eura, milijun više nego što trenutno zarađuje, ali ponuda iz inozemstva nema.

Hoće li se nešto promijeniti, uskoro ćemo saznati, ali zasad je sigurno kako se Perišić ove zime neće vratiti u Hajduk.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider