Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima li nade?

Inter kvari akciju navijača Hajduka: Perišiću nude novi ugovor, uskoro će donijeti odluku

Inter će ponuditi novi ugovor Ivanu Perišiću, koji je velika želja navijača Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako se ovih dana zakotrljala navijačka akcija za povratak Ivana Perišića u Hajduk, čini se da Inter još uvijek nije dignuo ruke od hrvatskog nogometnog reprezentativca.

Tako iz Italije stižu informacije da će se čelnici Nerazurra sastati s Perišićem za dva tjedna i ponuditi mu novi, dvogodišnji ugovor, prema kojem bi trebao zarađivati četiri milijuna eura godišnje, piše talijanski portal La Gazzetta dello Sport.

To je bitno manji iznos od onoga koji je hrvatski reprezentativac tražio u studenom prošle godine, ali okolnosti su sada drugačije. Tražio je tada šest milijuna eura, milijun više nego što trenutno zarađuje, ali ponuda iz inozemstva nema.

gol expired Perišićev dolazak u Hajduk bio bi sjajan i za Dinamo: Tajnoviti sastanak u Zagrebu, vruća linija s Milanom divider

Barem ove zime nisu stigle ponude koje bi zadovoljile hrvatskog reprezentativca, ali i klub. Hoće li se nešto promijeniti, mogli bismo uskoro saznati, i to već za dva tjedna.

A do tada se navijači Hajduka mogu nadati eventualnom povratku Perišića na Poljud. Ako se već ne dogodi ove zime, ne znači da nikako neće.

Omišanin svakako želi obući dres Hajduka i zaigrati na Poljudu, a kako je rekao Nikola Kalinić na predstavljanju: "Sve je na njemu, ima vremena i neka odluči."

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider