Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kriza na Maksimiru

Snažan udarac za Dinamo, Jurčević šokiran: "Ovo je jako bolno"

Dinamo je izgubio od Osijeka na Maksimiru, a u sljedećem kolu gostuje na Poljudu...

Trener Dinama Nikola Jurčević (Photo: Luka Stanzl/PIXSELL)

Trener Dinama Nikola Jurčević održao je press-konferenciju nakon poraza od Osijeka na Maksimiru.

„Čestitke Osijeku na velikoj borbi i pobjedi. Za nas je ovo šokantan i neočekivani poraz, loše smo ušli i izgubili smo utakmicu u prvih 20 minuta. Imali smo većim dijelom utakmice dominaciju, statistika dovoljno govori o tome, međutim njihov golman se razbranio. Kako to biva u nogometu, kažnjeni smo za loš ulazak u utakmicu. U ovom trenutku, bolno i teško smo primili ovaj poraz, ali imamo bodovnu prednost, moramo se brzo konsolidirati prije utakmice u Splitu. Bit će to prilika za rehabilitaciju i da popravimo što smo danas propustili“, izjavio je Jurčević, a prenosi službena web stranica Dinama.

Hoće li biti stresna utakmica na Poljudu nakon ovog rezultata?
„Lakše bi bilo da smo pobijedili, podigli bi samopouzdanje... Međutim, vrlo brzo dolaze nove utakmice i nemamo vremena za plakanje. Bili smo uspavani, bez pravog ritma i to nas je koštalo protiv Osijeka. Protiv Hajduka moramo pokazati svoje pravo lice, znamo što nas očekuje, moramo biti hrabri, optimistični i odigrati utakmicu na pravi način.!

Sad ćete imati pravi podražaj? „Teško je naći pravi razlog. Ovu utakmicu smo javno i interno okarakterizirali kao strahovito bitnu, koja bi nam puno olakšala situaciju. U Splitu nas očekuje popravni ispit i želimo prikazati bolje izdanje.“

Ozljeda Doumbije?
„Dobio je udarac, ali bit će sve u redu. Olmo? Vrlo je upitan za iduću utakmicu.“
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider