Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zamjena za albu

Barcelona dovela Juniora, ali ne Neymara: Europski prvak sa Španjolskom stiže u Kataloniju

Junior Firpo trebao bi do kraja vikenda postati novi igrač Barcelone.

Junior Firpo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prema pisanju katalonskog Mundo Deportiva Barcelona je dogovorila transfer mladog španjolskog reprezentativca rođenog u Dominikanskoj Republici - Juniora Firpa. Riječ je o mladog 22-godišnjem lijevom beku Betisa, koji će u Barcelonu stići u transferu vrijednom oko 25 milijuna eura.

Firpo bi već danas, najkasnije u ponedjeljak mogao biti u Barceloni, gdje će biti podvrgnut liječničkom pregledu, nakon kojeg će potpisati ugovor na pet godina, prenosi Mundo Deportivo.

Slavlje Bayerna (Foto: AFP) Barca naciljala zvijezdu Bayerna i nudi trampu: Žele "zvijer" koja pokriva više pozicija divider

Španjolac, koji je prošlog mjeseca osvojio naslov prvaka Europe s reprezentacijom do 21 godine, bi trebao debitirati idućeg tjedna u jednoj od dvije prijateljske utakmice koje Barcelona igra protiv Napolija u SAD-u.

Kao što smo rekli, Firpa vide kao zamjenu za Jordija Albu u budućnosti. On je lani u dresu Betisa, u 29 utakmica u svim natjecanjima postigao tri pogotka i pet puta asistirao.

Malcom slavi pogodak protiv Reala s igračima Barcelone (Foto: AFP) Dobar posao Barcelone: Napravili veliki promašaj i super ga naplatili divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider