Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Našli su kupca

Dobar posao Barcelone: Napravili veliki promašaj i super ga naplatili

Barcelona je prodala Brazilca Malcoma ruskom Zenitu...

Malcom slavi pogodak protiv Reala s igračima Barcelone (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Barcelona i ruski Zenit postigli su dogovor o prijelazu 22-godišnjeg brazilskog nogometaša Malcoma, za koji će Barcelona dobiti 40 milijuna eura odštete.

Transfer su u petak potvrdila oba kluba, a Barcelona je objavila da je potpisan i dodatni, varijabilni bonus od pet milijuna eura.

Visoke tenzije na treningu PSG-a: Kako je Neymar izgubio tri milijuna eura i zašto se očajnički želi vratiti u Barcelonu Dječak u Neymarovu dresu u fan shopu Barcelone (Foto: AFP) Lionel Messi, Neymar, Dani Alves i Luis Suarez (Foto: AFP) Dybala i Neymar u duelu za loptu (Foto: AFP) +6 Cristiano Ronaldo i Neymar (Foto: AFP)

Malcom je u Barcelonu stigao prošle godine iz Bordeauxa za 41 milijuna eura plus milijun eura u bonusima. Za katalonsku momčad odigrao ukupno 24 utakmice u svim natjecanjima, u kojima je postigao četiri pogotka.

U slučaju Malcomovog transfera iz Zenita, Barcelona će također dobiti dio odštete tako da se može reći kako su Katalonci na kraju dobro prošli.

Barca prodala još jednu zvijezdu: Pala odluka tko je sljedeći – Rakitić ili Vidal Ivan Rakitić, Jordi Alba i Arturo Vidal (Foto: AFP) Antoine Griezmann i Ivan Rakitić (Foto: AFP) Luis Suarez, Neymar, Ivan Rakitić i Lionel Messi (Foto: AFP) +6 Neymar i Rakitić iz vremena kad su nosili isti dres (Foto: AFP)

Iako je slabo igrao u Barceloni, Katalonci će vratiti uloženo i na kraju će sasvim dobro zaraditi. Zenit je nakon tri odigrana kola ruskog prvenstva vodeća momčad s maksimalne tri pobjede.

Ruski prvak nalazi se u prvoj jakosnoj skupini za ždrijeb skupina Lige prvaka, u kojem su još Liverpool (branitelj naslova), Chelsea (pobjednik Europske lige), Manchester City, Barcelona, Juventus, Bayern i Paris Saint-Germain.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider